ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Movember: Τον Νοέμβριο το μουστάκι είναι must (Δείτε φωτογραφίες)

«Moustaches with a cause» το σλόγκαν της καμπάνιας που ξεκίνησε το 2003, με σκοπό την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του προστάτη.

Από το 2003 μέχρι το 2013, ξεκινώντας από τη μακρινή Αυστραλία, το Movember, που προκύπτει από το «moustache» και το «November» έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνιά της γης και τηρείται πλέον ως θεσμός σε χώρες όπως η Αγγλία, Ιρλανδία, Καναδάς, Φιλανδία, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία και πολλές άλλες, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος.

Η «παιχνιδιάρικη» διαδικασία, θέλει τους άντρες να ξεκινούν με ξυρισμένο πρόσωπο την είσοδο του Νοέμβρη και σταδιακά να μεγαλώνουν το μουστάκι τους. Όταν ερωτηθούν ως προς τι ο μύστακας, απλώς εξηγούν πως πρόκειται για το Movember!

Για την καμπάνια που λαμβάνει χώρα στην Κύπρο αυτό το μήνα, αρκετά επώνυμα πρόσωπα από το χώρο της μόδας, των τεχνών, του αθλητισμού και των media, φωτογραφήθηκαν από τον Άντρο Ευσταθίου, υπό την επιμέλεια και styling από τον Ανδρέα Τέρλα.

Σημειώνεται πως η καμπάνια αποτελεί πρωτοβουλία του Round Table, χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Η Καθημερινή» και οι φωτογραφίες θα εκτίθενται στη γκαλερί «is not gallery» από τις 6 μέχρι τις 13 του μήνα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση