ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Moντέλο θηλάζει κάνοντας πασαρέλα και προκαλεί αντιδράσεις

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να θηλάζουν δημόσια εκτελώντας το απολύτως φυσιολογικό καθήκον τους και την ανάγκη του μωρού τους για τροφή. Ακόμα και στον τομέα της μόδας βλέπουμε εγκυμονούσες γυναίκες αλλά και νεαρές μαμάδες να πρωταγωνιστούν σε γνωστές καμπάνιες αλλά και στην πασαρέλα.

Έτσι έγινε και σε μια επίδειξη μόδας στο Μαϊάμι, όταν ένα μοντέλο εμφανίστηκε στην πασαρέλα κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της το οποίο θήλαζε.

Η Mara Martin ήταν ένα απο τα 16 μοντέλα που συμμετείχαν στην ετήσια επίδειξη μαγιό του αθλητικού περιοδικού Sports Illustrated. Ήταν όμως η μοναδική που κρατούσε στην αγκαλιά της την 5 μηνών κόρη της και τη θήλαζε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις αφού πολλοί την κατηγόρησαν οτι επιδιώκει να στρέψει την προσοχή πάνω της με τον λάθος τρόπο.

Η μικρή φορούσε στα αυτιά της ακουστικά για να προστατεύεται από το θόρυβο και το πλήθος.

«Δεν το πιστεύω ότι ξυπνάω και βλέπω πρωτοσέλιδα στα οποία είμαι εγώ με την κόρη μου, επειδή έκανα κάτι που κάνω κάθε μέρα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο υπήρξαν και αρκετοί που στάθηκαν υποστηρικτικοί απέναντί της, λέγοντας ότι η πράξη της δίνει θάρρος και εμπνέει και άλλες γυναίκες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS