ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του νέου James Bond

''No time to die'' είναι η νέα ταινία του James Bond με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig.

Ο James Bond επιστρέφει για μία ακόμη φορά στις οθόνες του κινηματογράφου αλλά αυτή η φορά είναι η τελευταία για τον Daniel Craig, τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον πράκτορα πάντα είναι νικητής και ξέρει να κερδίζει τις γυναίκες.

Σήμερα 4 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του James Bond ενώ δυο μέρες πριν είχαμε δει το teaser trailer της ταινίας.

Στην ταινία ''No Time To Die'', ο Βοnd έχει εγκαταλείψει τη δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Jamaica. Αυτό όμως δεν θα διαρκέσει πολύ αφού εμφανίζεται ο παλιός φίλος του Felix Leiter της CIA ζητώντας τη βοήθειά του. Aποστολή του αυτή τη φορά, η διάσωση ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει η οποία στην τελική ήταν πιο περίπλοκη από το αναμενόμενο οδηγώντας τον πράκτορα στα χέρια ενός μυστηριώδους «κακού».

Η νέα ταινία θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Απρίλιο του 2020, με τον ρόλο του «κακού» να έχει αναλάβει ο Rami Malek, ο βραβευμένος με Όσκαρ για την ερμηνεία του ως Freddie Mercury. 

Στην ταινία εκτός από τον Daniel Craig και τον Rami Malek, πρωταγωνιστούν oι Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Lashana Lynch, David Dencik, Christoph Waltz.

Δείτε το trailer.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X