ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μικροί εθελοντές - Raxevsky S/S 2012: Η κυπριακή showbiz στο runway

Στιγμές μόδας, λάμψης και συγκίνησης έζησαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα της Αγοράς Αγίου Αντωνίου. Ο σκοπός; Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που διοργάνωσαν οι Μικροί Εθελοντές και η boutique Raxevsky υπό την αιγίδα του υπουργού Υγείας, Δρ. Σταύρου Μαλά.

          Κρίστη Παπαδοπούλου και Έλενα Σιακαλλή στα παρασκήνια 

Μια καλοκαιρινή επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστριες στο runway γνωστά ονόματα της κυπριακής τηλεόρασης και των ΜΜΕ, που ανέδειξαν με fun διάθεση τις δημιουργίες της boutique Raxevsky, μεταξύ των οποίων η Μαριάννα Σάντη, η Έλενα Σιακαλλή, η Άντρη Καραντώνη  η Μαρία Φιακά, η Κρίστη Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Αγαπητού, η Γαβριέλλα Χριστοδούλου, η διευθύντρια και η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Beautiful People, Νατάσα Αλεξάνδρου και Έλενα Αποστόλου αντίστοιχα.

                                   Κατερίνα Αγαπητού                                                                               Άντρη Καραντώνη

                                      Έλενα Σιακαλλή                                                                       Γαβριέλα Χριστοδούλου

                                    Νατάσα Αλεξάνδρου                                                                    Έλενα Αποστόλου 

Από την επίδειξη ξεχωρίσαμε την εντυπωσιακή άφιξη της παρουσιάστριας της βραδιάς, Γωγώ Αλεξανδρινού, η οποία αφίχθηκε στο χώρο της εκδήλωσης με μια αντίκα συνοδευόμενη από μέλη των Μικρών Εθελοντών.

 

Στο φινάλε της επίδειξης τα «μοντέλα» συνόδευσαν στην πασαρέλα παιδιά των Μικρών Εθελοντών. Τα καθαρά έσοδα της επείδειξης δόθηκαν για το έργο «Δίνω χρώμα στη ζωή» που αφορά στη διαμόρφωση του Μακάριου Νοσοκομείου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση