ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Michelle Obama: Η επίθεση κατά του Τrump, η αποβολή και η εξωσωματική γονιμοποίηση

Η 54χρονη Michelle Obama μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο ABC. Η σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, λέγοντας πως κατέφυγε σε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να γίνει μητέρα. 

«Ένιωθα αποτυχημένη επειδή δεν ήξερα πόσο κοινή είναι μία αποβολή, αφού κανείς δεν τις συζητά», δηλώνει η πρώην πρώτη κυρία σε συνέντευξή της, τμήματα της οποίας δημοσιεύθηκαν στην εκπομπή του ABC «Good Morning America».

Η Michelle Obama ανέφερε πως έκανε εξωσωματική θεραπεία για να μπορέσει να συλλάβει τις δύο της κόρες, τη Σάσα και τη Μάλια, που είναι σήμερα 17και 20 ετών αντίστοιχα.

«Το κατάλαβα όταν ήμουν στα 34 με 35», λέει η κυρία Ομπάμα σε ένα από τα αποσπάσματα της συνέντευξής της, που θα μεταδοθεί ολόκληρη την Κυριακή.

«Έπρεπε να καταφύγουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση». 

Η εξομολόγηση της Michelle Obama έγινε λίγες ημέρες πριν από την παρουσίαση του αυτοβιογραφικού βιβλίου της που θα φέρει τον τίτλο «Becoming», και στο οποίο γράφει ανοιχτά για όλη τη της ζωή, από τα παιδικά της χρόνια στο Σικάγο, στην αντιμετώπιση του ρατσισμού στη δημόσια ζωή έως την ημέρα που έγινε η πρώτη μαύρη «πρώτη κυρία».

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την Washington Post, που επικαλείται αντίτυπο του ακυκλοφόρητου ακόμη βιβλίου βιβλίου της, αναφέρει ότι το λεγόμενο κίνημα «birther», που υποστήριζε ότι ο Μπαράκ Ομπάμα δεν γεννήθηκε στις ΗΠΑ ήταν «τρελό και κακόβουλο»και θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την οικογένειά της.

«Τι θα συνέβαινε αν κάποιος ανισόρροπος γέμιζε το όπλο του και κατευθυνόταν στην Ουάσιγκτον; Τι θα γινόταν αν αυτός ο άνθρωπος αναζητούσε τα κορίτσια μας; Ο Donald Trump, με τους θορυβώδεις και απερίσκεπτους υπαινιγμούς του έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Και για αυτό δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ», γράφει η πρώην πρώτη κυρία.

Οταν ο Trump ρωτήθηκε για αυτά τα σχόλια απάντησε: «Την πλήρωσαν πολλά χρήματα για να γράψει ένα βιβλίο και πάντα επιμένουν να συμπεριλάβεις αμφιλεγόμενο υλικό».

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS