ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Μετανιωμένος δηλώνει ο συζυγοκτόνος

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

newsroom must

Έχουν περάσει κιόλας 10 μέρες από την προφυλάκιση του καθομολογία συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δολοφόνησε τη γυναίκα του Καρολάιν, στην οικία τους στα Γλυκά Νερά, αφήνοντας ορφανή την ενός ετών κόρη τους Λυδία.

Ο ίδιος, μέσα από το ‘Live News’ θέλησε να στείλει τα δικά του μηνύματα προς άπαντες, προσπαθώντας να περιγράψει τα δικά του συναισθήματα μετά την δολοφονία της γυναίκας του, τις φήμες για εμπλοκή τρίτου προσώπου στη σχέση τους και το μέλλον της κόρης του.

Ο 33χρονος, κάνει μια προσπάθεια να πείσει τον κόσμο προς το έγκλημά του δεν ήταν προσχεδιασμένο, λέγοντας πως αγαπούσε την Καρολάιν και πως αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο δεν θα της αφαιρούσε τη ζωή.

Χαρακτηριστικά λέει «Μετανιώνω κάθε λεπτό για αυτό που έχω κάνει. Αγαπούσα πολύ τη γυναίκα μου. Η σχέση μας, πέρα από κάποιες εντάσεις, ήταν μια απολύτως φυσιολογική σχέση».

Συνεχίζοντας επιμένει πως η Καρολάιν ήταν η γυναίκα της ζωής του, υποστηρίζοντας πως σε συζητήσεις που είχε στην φυλακή, κατάλαβε ότι έκανε τα πάντα για να σώσει το γάμο του, και ότι μετά την διάπραξη του εγκλήματος θόλωσε κάνοντας μια σειρά από κινήσεις που δεν θα οδηγούσαν πουθενά.

Επιπρόσθετα, απαντά «Αρνούμαι κατηγορηματικά τα σενάρια που ακούγονται ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στη σχέση μας με τη γυναίκα μου. Το μόνο που με ενδιαφέρει τώρα είναι το καλό του παιδιού μου. Αγαπάω τη Λυδία μου και θα είμαι για πάντα κοντά της, σε ό,τι με χρειαστεί. Με ενδιαφέρει μόνο το καλό του παιδιού μου και θα συνεργαστώ απόλυτα προς αυτή την κατεύθυνση στον ανακριτή. Θα δώσω όλες τις απαντήσεις σε ανακρίβειες και ερωτήματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας» σε τηλεοπτική εκπομπή στο Mega.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση