ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Γαβριέλλα Ζάρτηλα: «Μετά το ατύχημα κατάλαβα πως ήθελα να παντρευτώ»

Η δημοσιογράφος έκανε αναφορά στο ατύχημα που υπέστη πριν από μερικά χρόνια

Γιώργος Γκαρακλίδης

Η Γαβριέλλα Ζάρτηλα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου και μίλησε για όλα. 

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για ένα ατύχημα που την ακινητοποίησε για ένα μήνα και που χρειάστηκε δύο χρόνια για να επανέλθει από αυτό. 

«Η δυσκολία ήταν ένα δικό μου τροχαίο, μικρό αλλά αρκετά σημαντικό για να αφυπνίσει τους πάντες αφού κατέληξα στο νοσοκομείο. Ήμουν για πέντε ημέρες στο νοσοκομείο αν δεν κάνω λάθος. Ήμουν ακινητοποιημένη για τον υπόλοιπο ένα μήνα με κολλάρα και όλα τα συναφή. Μου πήρε ένα, δύο χρόνια να επανέλθω στο 100% όσον αφορά τα προβλήματα που μου άφησε. Ένα περιστατικό που μου έδειξε ότι είναι εκεί και στα δύσκολα ο Γιώργος Μιχαήλ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μας είχε έρθει κάτι τόσο δυνατό και μια μεγάλη δυσκολία που να δεις ότι ο άλλος είναι εδώ ουσιαστικά και δεν είναι απλά για τα εύκολα, τα χαρούμενα. Δεν εξαφανίστηκε. Ήταν εκεί πιο ουσιαστικά από ποτέ. Ήμασταν ήδη μαζί, συγκατοικούσαμε και μου είχε κάνει ήδη πρόταση γάμου αλλά ο γάμος συνεχώς έπαιρνε αναβολή χρόνο με τον χρόνο. Μετά από εκείνο πείστηκα ότι ήθελα να μείνω για πάντα μαζί του και προχώρησα στο να οργανώσω τον γάμο μετά που επανήλθα από το τροχαίο», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος. 

Η Γαβριέλλα Ζάρτηλα συνεργαζόταν με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο για χρόνια στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο». 

Η ίδια είπε πως το ατύχημα που περιέγραψε την ώθησε στο να πάρει την τελική απόφαση και να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Γιώργο Μιχαήλ. 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε η δημοσιογράφος την οποία ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by annakrith (@annakrith)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS