ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Μελέτη: «Με έδιωξαν παράνομα από τηλεοπτικό σταθμό ενώ ήμουν έγκυος»

Τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

newsroom must

Η Ελεονώρα Μελέτη, σοκάρει για άλλη μια φορά το πανελλήνιο με τις «αιχμηρές» της αποκαλύψεις, για όσα τεκταίνονται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, αναφορικά με την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο κανάλι και τον Γιώργο Τσαλίκη για το ριάλιτι ‘Big Brother’.

Έτσι, σχολίασε τα όσα είχε βιώσει η ίδια, πριν από 4 χρόνια, όταν η τότε συνεργασία της με τον σταθμό είχε λήξει άδοξα, ενόσω ήταν έγκυος στην κόρη της.

Χαρακτηριστικά, η παρουσιάστρια περιέγραψε «Επειδή έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με αυτό που έπαθε ο Τσαλίκης, πριν τέσσερα χρόνια να σας θυμίσω ότι με τον ίδιο τρόπο εκτέθηκα και εγώ από τον ΣΚΑΪ όπως εκτέθηκε ο Γιώργος. Και εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου, και εγώ τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού και εγώ τις είχα προχωρήσει, είχα κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη γιατί άλλαξε γνώμη ο σταθμός. Άλλαξε η διοίκηση του σταθμού και και…

Όταν εγώ είχα πει ότι θα τους πάω δικαστικά, που σαφώς θα τους πάω δικαστικά γιατί ενώ με ζήταγαν τρία κανάλια υπέγραφα στον ΣΚΑΪ και τελικά ο ΣΚΑΪ με άφησε εκτός σεζόν. Δούλεψα εκεί για λίγους μήνες, Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά είχαν πει στην επιθεώρηση εργασίας και είχαν πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση. Πήγαν και δήλωσαν ότι δεν εμφανίστηκα ποτέ στη δουλειά μου που ήταν ψέμα.

Εγώ εν τω μεταξύ ήμουν έγκυος γιατί δε μπορείς να διώξεις μια έγκυο από τη δουλειά. Πήγα στα δικαστήρια. Τότε είχαν βγει συνάδελφοι και έλεγαν ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνεις στα δικαστήρια γιατί είναι μικρή η αγορά. Ρε φίλε όμως ο άλλος με αφήνει άνεργη ενώ έχω συμβόλαιο….».

Δείτε όσα είπε στην κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου, στο πιο κάτω βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση