ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Melania Trump: Παράτησε τον Donald Trump όταν έμαθε ότι έδωσε 130 χιλιάδες στην Stormy Daniels

Εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο η τότε Πρώτη Κυρία

Μαρία Σάββα

Τα τελευταία εικοσιτετράωραωρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν την η Melania Trump να έχει εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο το 2018, όταν ήταν Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών εξαιτίας του ότι έμαθε πως ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, είχε πληρώσει την γνωστή ηθοποιό ερωτικών ταινιών Stormy Daniels προκειμένου να μην μιλήσει για το one-night stand που είχαν στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την DailyMail, η Melania είχε φύγει από τον Λευκό Οίκο και έμεινε για αρκετές ημέρες σε ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον.

Ο Donald έδωσε 130 χιλιάδες στην γνωστή ηθοποιό για να μην μιλήσει για την «στενή επαφή» τους καθώς ήταν σε εξέλιξη η προεκλογική περίοδος τότε.

Η ίδια η Stormy το 2011 παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την σεξουαλική επαφή που είχε το 2006 με τον Trump σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη λίμνη Ταχόε, στη Νεβάδα. Να αναφέρουμε ότι εκείνη την περίοδο η Melania ήταν έγκυος με τον γιο που απέκτησε με τον Donald.

«Ήταν κάτι που την αναστάτωσε και της προκάλεσε αισθήματα ντροπής. Η σχέση της με τον πρόεδρο Trump δοκιμάστηκε», είπε χαρακτηριστικά η Daniels.

Τελειώνοντας να σημειώσουμε ότι ο Trump μέχρι σήμερα υποστηρίζει ότι θα συλληφθεί για την υπόθεση αυτή έχοντας «προαναγγείλει» τη σύλληψή του από την Κυριακή 19 Μαρτίου καλώντας, μάλιστα, σε διαδηλώσεις. Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης η δίωξη που ενδέχεται να ασκήσει ο εισαγγελέας του Μανχάταν θα αφορά τα 130.000 δολάρια που φέρεται να έδωσε ο Trump στην Daniels για να εξασφαλίσει τη σιωπή της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Donald Trump  |  news  |  lifestyle  |  Melania Trump  |  ΗΠΑ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση