ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μέλανη Στέλιου: «Είναι πολλοί οι λόγοι που με ώθησαν να αποσύρω την υποψηφιότητα μου»

Οι λόγοι που την ώθησαν να αποσυρθεί

newsroom must

Η Μέλανη Στέλιου Νικολάου απέσυρε την υποψηφιότητά της με το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών και την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. 

«Σήμερα θα ξεκινούσα «επίσημα» την προεκλογική μου εκστρατεία με το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών. Μετά από πολλή σκέψη και προβληματισμό έχω αποφασίσει να αποσύρω την υποψηφιότητα μου για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021 στην επαρχία Λεμεσού. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για αυτά που πιστεύω όπως έκανα και τόσα χρόνια άλλωστε μέσω άλλων φορέων. Να θυμάστε πάντα πως την δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα την έχουμε εμείς, ο απλός κόσμος».

Σε δηλώσεις της στην Διευθύντρια του περιοδικού must, Ειρήνη Χριστοφόρου, η Μέλανη Στέλιου εξήγησε τη θέση της για την απόσυρση της υποψήφιότητάς της.

Ερωτηθείς για τους λόγους οι οποίοι την ώθησαν σε αυτή της την απόφαση, η Μέλανη Στέλιου δήλωσε « Προτιμώ αντί να αναφερθώ στους λόγους να πω επιφυλάσσομαι για το μέλλον. Δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, απλά είναι πολλοί οι λόγοι που με ανάγκασαν να αποχωρήσω αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τους αναφέρω». 

« Είναι πολλοί οι λόγοι που με ώθησαν , ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι είναι το θέμα του Παρασκευά, αλλά δεν είναι μόνο αυτό, είναι πολλά, πάρα πολλά τα θέματα, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα». 


Η υποψηφιότητά της είχε ανακοινωθεί τον Ιανουάριο 2021, ενώ στην συνέντευξη της στο περιοδικό must αναφέρθηκε στο ότι της είχαν γίνει κρούσεις και παλαιότερα,από άλλα κόμματα, αλλά απέρριψε τις προτάσεις τους γιατί δεν την αντιπροσώπευαν τότε αλλά δεν ήταν ούτε η κατάλληλη στιγμή. Ο λόγος που είπε το «ναι» στο Κίνημα Οικολόγων ήταν βασισμένος στο ότι η δράση της όλα τα προηγούμενα χρόνια αφορούσε στο περιβάλλον.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X