ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Μέλανη Στέλιου: «Δεν πρόκειται να γίνω πολιτικός καριέρας»

Η Μέλανη Στέλιου μιλά αποκλειστικά στο must Μαρτίου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ειρήνη Χριστοφόρου

Ανήκει εδώ και χρόνια στον χώρο του θεάματος της Κύπρου, είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιάστρια. Οποιονδήποτε ρόλο όμως κι αν αναλάβει, ξεχωρίζει για τον δυναμισμό της. Αυτό, άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και του δικού της χαρακτήρα. Μια μέρα στο Riverside House ήταν αρκετή για να καταλάβω όλα αυτά που μου έλεγε η Μέλανη για την ηρεμία που σου προσφέρει η επαφή με τη φύση αλλά και όσα έχουμε ξεχάσει ως ανθρωπότητα. Στην ξενάγησή μου, παρέα με τον μικρό Μάξιμο και τα τέσσερα κατοικίδιά της, μου αποκάλυψε τα όνειρά της για το κτήμα αλλά και το πώς θέλει να βελτιωθεί η Κύπρος και να πάει ένα βήμα μπροστά. Με ευθύτητα και ταπεραμέντο, όπως μας έχει συνηθίσει, μιλά έξω απ' τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της και στον κόσμο, λίγο πριν διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή τον Μάιο, και φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το must, στο σπίτι της στη Λεμεσό. 

Τον Μάιο θα διεκδικήσεις μια θέση στη Βουλή. Πώς προέκυψε αυτό; 
Μου είχαν γίνει κρούσεις και παλαιότερα, από άλλα κόμματα, αλλά απέρριψα τις προτάσεις γιατί δεν με εξέφραζαν και ίσως και να ένιωθα ότι δεν ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή. Ήταν πιο φυσιολογικό να πω «ναι» στο Κίνημα Οικολόγων αφού και η δράση μου όλα τα προηγούμενα χρόνια αφορούσε στο περιβάλλον.

Θα αφήσεις, λοιπόν, την υποκριτική για την πολιτική; Μεγάλη αλλαγή και πρόκληση ταυτόχρονα, θα έλεγα. Νιώθεις έτοιμη;
Προφανώς θα κάνω παύση για ένα χρονικό διάστημα. Πριν όμως κάνω την παύση, θα είμαι στη θεατρική παράσταση «Ήταν όλοι τους παιδιά μου» του Άρθουρ Μίλερ σε σκηνοθεσία Άδωνη Φλωρίδη. Σχετικά με την πολιτική, δεν πρόκειται να γίνω πολιτικός καριέρας. Είναι μια αλλαγή και όντως τεράστια πρόκληση. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω όσα ονειρεύομαι.

Το τεύχος Μαρτίου του must κυκλοφορεί την Κυριακή 7/3 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση