ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

#Megxit: Το ζευγάρι επιστρέφει χρήματα στους Βρετανούς φορολογούμενους

Ο Harry και η Meghan έχασαν τον τίτλο τους... και τώρα έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν χρήματα στους Βρετανούς φορολογούμενους

Δέσποινα Άσπρου

Όπως όλα δείχνουν, μετά από την ανακοίνωση που ήρθε το βράδυ του Σαββάτου 19 Ιανουαρίου και βάση αυτής η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry χάνουν τον τίτλο "Αυτού Υψηλότητα", η συμφωνία για το megxit έκλεισε οριστικά.

Οι δύο τους, μετά από την επιθυμία τους να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, να ακολουθήσουν ιδιωτική ζωή και να μοιράσουν την ζωή τους μεταξύ Καναδά και Ηνωμένου Βασιλείου, δεν πρόκειται να λαμβάνουν χρήματα από τα δημόσια κονδύλια για βασιλικά καθήκοντα. Λογικό βέβαια, αφού οι δυό τους από την Άνοιξη του 2020 και έπειτα, όταν δηλαδή λειτουργήσει το νέο μοντέλο της ζωής τους, δεν πρόκειται να εκπροσωπούν την βασίλισσα σε διάφορες εκδηλώσεις και ούτε θα έχουν το οποιοδήποτε βασιλικό καθήκον για να εκτελέσουν. 

Την ίδια στιγμή, το ζευγάρι θα πρέπει να επιστρέψει το ποσό τον 2,4 εκατ. λιρών (περίπου δηλαδή 2,8 εκατ. ευρώ) των Βρετανών φορολογούμενων που σπατάλησαν για την ανακαίνιση του σπιτιού τους στο κάστρο του Windsor.


Ο Harry και η Meghan Markle θα πρέπει να πληρώσουν τα χρήματα που τους δόθηκαν για την συντήρηση το Frogmore Cottage, ώστε να μην χρωστάνε στο κράτος.

Όσο αφορά την ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες, η βασίλισσα εκτός από το ότι ξεκαθαρίζει πως ο Harry και η Meghan χάνουν τους τίτλους τους και θα πρέπει να πληρώσουν για τα χρήματα που σπαταλήθηκαν για την συντήρηση της οικίας τους, τονίζει πως ο Harry, η Meghan και ο γιος τους Archie θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

«Έπειτα από αρκετούς μήνες σκέψεων και περαιτέρω πρόσφατες συζητήσεις, είμαι ικανοποιημένη που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο για να προχωρήσει ο εγγονός μου και η οικογένειά του. Ο Harry, η Meghan και ο Archie θα είναι πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μου. Αντιλαμβάνομαι τις προκλήσεις που έχουν βιώσει ως συνέπεια της έντονης προσοχής τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσιωμένη δουλειά του σε αυτή τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και αλλού και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πώς η Meghan έγινε τόσο γρήγορα ένα με την οικογένεια. Ελπίδα όλης της οικογένειάς μου είναι η ελπίδα ότι η σημερινή ανακοίνωση θα τους επιτρέψει να αρχίσουν να χτίζουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη νέα ζωή».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση