ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

H διακριτική παρουσία των Sussexes στην Βρετανία και η παιχνιδιάρικη λήψη που έγινε viral

Δεν παρακολούθησαν την παρέλαση από τον εξώστη του παλατιού

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αν και παρευρέθηκαν στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου, δεν φάνηκε να έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Συγκεκριμένα, έκαναν μια διακριτική είσοδο οι ίδιοι μαζί με τα παιδιά τους. 

Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Λονδίνο για τους εορτασμούς καθώς επίσης και προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ, πρώτη φορά μετά τη φυγή τους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια. Όπως ήταν ήδη γνωστό, το ζευγάρι είχε αποκλειστεί από τον εξώστη του παλατιού του Buckingham μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας λόγω του γεγονότος ότι δεν έχουν ενεργό δημόσιο ρόλο κι έτσι οι Sussexes παρακολούθησαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του Δούκα του Wlelington. 

Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι η Meghan Markle χαμογελούσε στα παιδιά της βασιλικής οικογένειας κάνοντάς τους και νόημα να σωπάσουν. H εν λόγω λήψη, σε ελάχιστο χρόνο, έγινε viral.

Σήμερα το πρωί, το ζευγάρι θα βρεθεί μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στη λειτουργία του Καθεδρικού Ναού του Αποστόλου Παύλου. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Current (@thecurrentpk)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS