ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Meghan Markle: Ολόκληρο σκάνδαλο για τα σκουλαρίκια της

Τελικά τα διαμάντια δεν είναι πάντα κατάλληλα για οποιοδήποτε σύνολο

Η Δούκισσα του Sussex στρέφει πάντα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της με ό,τι και αν κάνει, δηλώσει ή φορέσει.

Πρόσφατα, πολλοί σχολίασαν το βραχιόλι που φορούσε στο τρέιλερ για την συνέντευξη της Κυριακής με την Oprah Winfrey. Η Meghan φορούσε ένα Cartier βραχιόλι που ανήκε κάποτε στην πριγκίπισσα Diana.

Τα θετικά σχόλια ωστόσο, αντικαταστάθηκαν πολύ γρήγορα από αρνητικά, όταν ένα άρθρο των Times αποκάλυψε πως τα σκουλαρίκια που φορούσε η Markle κατά τη διάρκεια μιας βασιλικής περιοδείας στη Νέα Ζηλανδία, τα Φίτζι και την Τόνγκα τον Οκτώβριο του 2018, αλλά και στα Ανάκτορα του Buckingham, ήταν ένα δώρο γάμου από τον Mohammed bin Salman. O πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος σύμφωνα με υπηρεσίες πληροφοριών, ενέκρινε προσωπικά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi τον Οκτώβριο του 2018. Ο ίδιος έδωσε τα σκουλαρίκια στη Βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής του στο Λονδίνο, τον Μάρτιο του 2018.

Ωστόσο, το εν λόγω άρθρο περιέργως κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Oprah.“Ως δώρο ξένου αρχηγού κράτους, τα σκουλαρίκια θεωρούνται επίσημα ιδιοκτησία του Στέμματος”, αναφέρουν οι Times. Έτσι, αν και προορίζονταν για την Meghan, δεν ήταν δικά της, αλλά ήταν ιδιοκτησία της εκτεταμένης συλλογής κοσμημάτων του Στέμματος, δηλαδή ανήκαν στη Βασίλισσα, η οποία όπως φαίνεται τα δάνεισε στη Meghan

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X