ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: polka dot φόρεμα, sneakers και layered κολιέ
 

Meghan Markle: Προσέλαβαν detective για να ερευνήσει το παρελθόν της

Προσλήφθηκε από Βρετανική Tabloid.

newsroom must

Η “The Sun’’ έχει ξεπεράσει κάθε όριο προκειμένου να ανακαλύψει τα μυστικά της ζωής της Δούκισσας του Sussex, Meghan Markle. Ο Dan Hanks, δημοσιογράφος και fiction editor της εφημερίδας ο οποίος ζει στο Los Angeles και τον Οκτώβριο του 2016 έχει συντάξει μια έκθεση 90 σελίδων μιλώντας για την Meghan και τη σχέση της με τον Harry.

Προσέλαβε λοιπόν detective έτσι ώστε να αποκομίσει περισσότερες πληροφορίες για την Δούκισσα του Sussex, οι περισσότερες αφορούν αριθμούς τηλεφώνων συγγενών, βασικές πληροφορίες για τον πρώην σύζυγό της καθώς και τον προσωπικό αριθμό κοινωνικής ασφάλισης της Meghan!

Ο Hanks είπε στους New York Times ότι « Οι δημοσιογράφοι μου τηλεφώνησαν και μου είπαν: ‘Αλλά εάν θέλετε να κάνετε τη δουλειά σας, συνεχίστε να το κάνετε με πονηρό τρόπο’».

Ωστόσο η βρετανική εφημερίδα αρνείται κάθε ισχυρισμό και λέει πως είχε συνάψει γραπτή συμφωνία με τον ιδιωτικό ερευνητή ο οποίος δεν θα παραβίαζε το νόμο ενόσω εργαζόταν για το πρακτορείο και πως οι ίδιοι δεν γνώριζαν αν το είχε κάνει.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση