ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Με συμπτώματα εγκεφαλικού στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης

Διακομίστηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική το απόγευμα της Τετάρτης (03/02)

newsroom must

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε λιποθυμικό επεισόδιο και κρίθηκε αναγκαίο να επισκεφθεί το «Υγεία» έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε», ήταν η ανακοίνωση της οικογένειας του ηθοποιού για την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού.

Η περιπέτεια του Φιλιππίδη ξεκίνησε στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης, όταν ο ηθοποιός ήταν έντονα αγχωμένος από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και τις κατηγορίες στον χώρο του θεάτρου και κατέρρευσε λιπόθυμος μπροστά στα μάτια της συζύγου του. Το επεισόδιο έγινε στην κατοικία του στο Ψυχικό.

Η σύζυγος του, τον μετέφερε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» προκειμένου να αντιμετωπιστεί το λιποθυμικό επεισόδιο και να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Μετά τις πρώτες εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία, οι γιατροί αποφάσισαν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, με σκοπό να υποβληθεί σε λεπτομερέστερες εξετάσεις και να είναι σε πιο στενή ιατρική παρακολούθηση.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS