ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Μάθαμε ποιος αγόρασε το φόρεμα της Diana

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα που η πριγκίπισσα Diana άφησε την τελευταία της πνοή, ωστόσο -δίκαια- μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα κορυφαία fashion idols όλων των εποχών. Και κάπως έτσι, δεν μας έκανε καμία εντύπωση που όταν ανακοινώθηκε πρόσφατα πως το θρυλικό μάξι φόρεμα που είχε φορέσει όταν είχε χορέψει με τον John Travolta στον Λευκό Οίκο είχε γίνει ξανά viral, όταν ανακοινώθηκε η νέα δημοπρασία.

Ένα περίπου μήνα μετά από την ανακοίνωση της δημοπρασίας, μάθαμε πως η δημιουργία του Victor Edelstein που λέγεται πως ολοκληρώθηκε μόλις σε μια νύχτα μετά από εντολή της ίδιας, αγοράστηκε σε τιμή που ξεπέρασε τα 252.000 ευρώ από τον ανεξάρτητο φιλανθρωπικό οργανισμό που φροντίζει την πρώην κατοικία της εκλιπούσας.

Το φόρεμα διατέθηκε προς πώληση την περασμένη Δευτέρα από τον οίκο δημοπρασιών του Λονδίνου Kerry Taylor και η αξία του εκτιμάτο σε 289.000 ευρώ ως 347.000 ευρώ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στη διάρκεια της δημοπρασίας το φόρεμα δεν έπιασε αυτές τις τιμές και ο οργανισμός το πούλησε αργότερα.

Ο ανεξάρτητος φιλανθρωπικός οργανισμός Historic Royal Palaces--ο οποίος φροντίζει το Ανάκτορο Hampton Court Castle και τον Πύργο του Λονδίνου καθώς και τους δημόσιους χώρους του Ανακτόρου του Κένσινγκτον όπου κατοικούσε η Diana-- δήλωσε ότι αγόρασε ένα κομμάτι της ιστορίας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X