ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μάθαμε ποια influencer θα αναλάβει την διαδικτυακή παρουσίαση της Eurovision!

Stop the press! Πρόκειται για κάποιαν που σίγουρα γνωρίζεις

Δέσποινα Άσπρου

Μια από τις διασημότερες influencers του πλανήτη πρόκειται να αναλάβει την διαδικτυακή παρουσίαση της Eurovision και οι φαν της δεν μπρούν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους! Ο λόγος για την Nikkie Tutorials ή Nikkie de Jager, η οποία είναι μια από τις πιο διάσημες makeup artist παγκοσμίως, και πρόσφατα αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή αντιλήφθηκε πως βρισκόταν σε λάθος σώμα και εξομολογήθηκε πως είναι τρανς.

Η youtuber από την Ολλανδία, έχοντας δημοσιεύσει δεκάδες viral videos και διαθέτοντας πάνω από 13 εκατομμύρια followers, είναι σίγουρα μια από τις ιδανικότερες επιλογές για την παρουσίαση του 65ου διαγωνισμού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Rotterdam μέσω των online καναλιών του θεσμού.

Η ίδια μάλιστα, πρόκειται να αναλάβει τις συνεντεύξεις των τραγουδιστών στο κόκκινο χαλί στα 3 live shows.

Αναφερόμενη στο γεγονός, η ίδια δήλωσε: “Από τη στιγμή που κέρδισε ο Duncan Laurence στο Tel Aviv, ευχόμουν μόνο ένα πράγμα: να συμμετέχω στην Ολλανδική εκδοχή του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision. Όταν με πλησίασαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ένιωσα μεγάλη τιμή. Ανυπομονώ να ζήσω αυτήν τη μοναδική εμπειρία για 2 εβδομάδες».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση