ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Mariah Carey: Δέχθηκε μήνυση από τον αδελφό της

Και τα δύο της αδέλφια, Alison και Morgan, μήνυσαν την τραγουδίστρια για δυσφήμιση και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας

Όπως έχουμε καταλάβει από δημοσιεύματα που έκαναν το γύρω του κόσμου, η διάσημη τραγουδίστρια βιώνει δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό, αφού πριν από ένα μήνα η Mariah Carey δέχθηκε μήνυση από την μεγαλύτερη αδερφή της, Alison Carey, και τώρα από τον αδερφός της, Morgan.

H Alison ζητούσε αποζημίωση από την τραγουδίστρια λόγω συναισθηματικής δυσφορίας, εφόσον ισχυρίστηκε ότι η Mariah της προκάλεσε σκόπιμα «συναισθηματική δυσφορία» με την αναφορά πολλών ιστοριών στο πρόσφατο δημοσιευμένο υπόμνημά της, «Το νόημα της Mariah Carey». Η μεγάλη της αδελφή την χαρακτηρίζει ως «άκαρδη, κακιά και εκδικητική».

Τώρα, σύμφωνα με νέα έγγραφα του δικαστηρίου, ο αδερφός της Mariah έσπευσε να της κάνει μήνυση για παρόμοιους λόγους, ωστόσο χωρίς να ζητήσει αποζημίωση. Ο Morgan μήνυσε την αδελφή του για δυσφήμιση και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας ως αποτέλεσμα του απομνημονεύματός της.

Η μήνυση αναφέρει: «Ο Morgan αναγκάστηκε να πάρει τα μέτρα αυτά περισσότερο με θλίψη και απογοήτευση στις προδοσίες της αδερφής του και στα κακόβουλα ψέματα παρά στο θυμό του. Σε καμία περίπτωση δεν ζηλεύει την τεράστια καλλιτεχνική και προσωπική επιτυχία της αδερφής του, έχει απολαύσει τις δικές του επιτυχίες τόσο επαγγελματικές όσο και προσωπικές και της εύχεται να είναι πάντα καλά».

«Ποτέ δεν ένιωθα ασφαλής. Ποτέ δεν ήμουν ασφαλής. Η οργή του ήταν απρόβλεπτη. Ποτέ δεν ήξερα πότε θα έρθει, ή ποιος ή τι θα καταβρόχθιζε», έγραψε η Mariah για τον Morgan σε μια περίπτωση στο βιβλίο της, που προκάλεσε τόσες πολλές οικογενειακές αντιδράσεις.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS