ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Μαρία Μπεκατώρου: «Η απόφαση να επιστρέψω στο Mega ήταν βασανιστική»

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της αυτή έπαιξε ο σύζυγος της

newsroom must

Η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει δυναμικά φέτος ως παρουσιάστρια για το project «Chase», που θα προβάλλεται στο κανάλι Mega Ελλάδος. Η ίδια σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», μίλησε για τα συναισθήματα της αυτή την περίοδο αλλά και για την απόφαση της να αλλάξει κανάλι. Να θυμίσουμε πως για χρόνια συνεργαζόταν αποκλειστικά με τον Ant1 , σε διάφορα απογευματινά και βραδινά προγράμματα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @mariampekatwrou


Στην ερώτηση γιατί πήρε την απόφαση να αλλάξει τηλεοπτικό κανάλι δήλωσε ««Ήταν μία βασανιστική απόφαση γιατί είμαι έτσι σαν χαρακτήρας. Δεν μπορώ να πάρω εύκολα αποφάσεις. Ταλαιπωρούμαι, ταλαιπωρώ και τους γύρω μου. Νομίζω τώρα είμαι καλά. Έκανα το μεγάλο βήμα με μεγάλη χαρά αλλά μέχρι να γίνει το σκέφτηκα πολλές φορές».
Συνεχίζοντας είπε «Στο MEGA νιώθω πολύ καλά, με τους ανθρώπους που με υποδέχονται, με τους συνεργάτες μου. Υπάρχει χαρά, διάθεση, καλή ενέργεια. Μέχρι να πάρω μία απόφαση βλέπω το περιεχόμενο της πρότασης, τους συνεργάτες και μετά πάει το οικονομικό». Τέλος δήλωσε πως σημαντικό ρόλο στην απόφαση της αυτή έπαιξε ο σύζυγος της, λέγοντας «Ο πρώτος που συμβουλεύτηκα ήταν ο άντρας μου, οι κολλητές μου και οι 4-5 άνθρωποι που είναι πολύ κοντά μου. Το ένστικτό μου είναι επίσης σημαντικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS