ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Maria Menounos: Λατρέψαμε το δεύτερο φόρεμα που επέλεξε για τον γάμο της!

Το παραμυθένιο νυφικό της Μarias Menounos δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη την έκανε να μοιάζει με αληθινή πριγκίπισσα! Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έλαμπε μέσα στο επιβλητικό off  shoulder νυφικό της από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι, ενώ τα μαλλιά και το make up ήταν αρμονικά συνδυασμένα μεταξύ τους.

Ο γάμος της παρουσιάστριας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Keven Undergaro, στο Άκοβο Αρκαδίας θα μείνει σίγουρα αξέχαστος στους καλεσμένους της αλλά και στους συμπατριώτες της που βρέθηκαν κοντά στο ζευγάρι και έζησαν κάθε στιγμή του γάμου τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αθηνά Οικονομάκου και Μαρία Μενούνος ''ψήφισαν'' Σήλια Κριθαριώτη

Και μπορεί η Μaria να εντυπωσίασε με το νυφικό της τόσο στην εκκλησία όσο και στο γλέντι του γάμου όπου χόρεψε όλους τους παραδοσιακούς χορούς, όμως εξίσου ιδιαίτερο και κομψό ήταν το δεύτερο φόρεμα που επέλεξε να βάλει κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H Maria Menounos χόρεψε καλαματιανό στο γλέντι του γάμου της

Η Maria Menounos εμπιστεύτηκε και αυτή τη φορά την καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, η οποία δημιούργησε για την ιδιαίτερη μέρα του γάμου της ένα υπέροχο κίτρινο coctail dress.

To φόρεμα ήταν φτιαγμένο από μεταξωτή τυπωμένη οργάντζα, κεντημένο στο χέρι με Swarovski, χειροποίητα λουλούδια και απλικέ δαντέλες.

Για το δεύτερο look της η Μaria επέλεξε να κάνει τα μαλλιά της μπλεξούδα που ήταν στολισμένη με λουλούδια, και συνδύασε το φόρεμα με μαύρα πέδιλα.

Μια ιδιαίτερη επιλογή φορέματος που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε σε νύφες, όμως η Maria κατάφερε να το υποστηρίξει απόλυτα.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS