ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαρία Γεωργιάδου: Τα πάντα για τη νέα της σειρά στον ΑΝΤ1 Κύπρου

Για τη νέα σειρά που ετοιμάζει στον ΑΝΤ1 Κύπρου μίλησε η Μαρία Γεωργιάδου. Η γνωστή σεναριογράφος και πρωταγωνίστρια τόνισε στο Tv Έθνος πως στη νέα αυτή σειρά θα παίξουν δυνατοί ηθοποιοί από Ελλάδα και Κύπρο:

«Ο τίτλος της σειράς τελικά θα είναι «Χωρίς εσένα». Πρόκειται για μια ανθρώπινη ιστορία που περιλαμβάνει καταστάσεις που έχουμε βιώσει ή έχουμε ζήσει γύρω μας όλοι σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό. Εχουν να κάνουν με επιλογές, διλήμματα, μεγάλες αγάπες και έρωτες...».

Η βασική ιστορία ποια θα είναι;

«Το κεντρικό στόρι βασίζεται στη Μαρία. Μια γυναίκα που αποφασίζει να εγκαταλείψει τον γάμο της για να ζήσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. Εναν έρωτα που την ακολουθεί από την εφηβεία της, τον Μιχάλη. Τη στιγμή που αποφασίζει να φύγει, μαθαίνει λοιπόν πως ο άντρας της έχει μόλις τρεις μήνες ζωής. Το δίλημμά της είναι μεγάλο, καθώς καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση σε αυτό που θέλει και σε αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα θα δούμε επιμέρους ιστορίες που επηρεάζουν τις σχέσεις όλων των ηρώων. Δύο βασικές οικογένειες και όλος ο κόσμος που εμπλέκεται. Η σειρά θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 Κύπρου τη νέα σεζόν.»

Το πρωταγωνιστικό καστ έχει αποφασιστεί;

«Ναι, βέβαια. Να πούμε κατ' αρχάς πως η σκηνοθεσία είναι της Ρέινας Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν η Μαρκέλλα Γιαννάτου, ο Χριστόδουλος Μαρτάς, ο Μάξιμος Μουμούρης, η Κλειώ-Δανάη Οθωναίου, η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, η Ηλέκτρα Φωτιάδου, ο Γιώργος Τζωρτζής, η Ελενα Σάββα, ο Νίκος Μαυράκης και αρκετοί ακόμη αξιόλογοι ηθοποιοί.»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS