ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

«Μαμά μου έλα να με πάρεις!»: Συγκλονίζει η 22χρονη που γλίτωσε από τα συντρίμμια

”Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά”

Ζωή Τουτουντζίδου

Στο φως της δημοσιότητας βγαίνουν τις τελευταίες δύο ημέρες μαρτυρίες συγγενών αλλά και θυμάτων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Πολλά τα γιατί και κυρίως το ποιοι ευθύνονται για το μεγάλο αυτό κακό που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος.

Τουλάχιστον συγκλονιστικές θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τις ιστορίες των ανθρώπων που βγήκαν ζωντανοί μέσα από την πύρινη λαίλαπα, αβοήθητα τα πρώτα εκείνα εφιαλτικά λεπτά της σύγκρουσης.

Ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που ήταν μία από τους ελάχιστους επιβάτες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62, και βρέθηκε στο σημείο σύγκρουσης μίλησε στον Ant1 για τα όσα αντίκρισε εκεί.

«Ταξίδευε από Καρδίτσα για Θεσσαλονίκη μόνη της. Είχε κάποιες φίλες στο τρένο. Ήταν τυχερή στην ατυχία της», είπε αρχικά ο πατέρας της 22χρονης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 και προσθέτει «Σηκώνει το τηλέφωνο η γυναίκα μου. Ακούω ένα ουρλιαχτό ”Μαμά μου έλα να με πάρεις, τράκαραν τα τρένα και σκοτωθήκαμε, πήραμε φωτιά” είπε και μας έκλεισε το τηλέφωνο».

Ο ίδιος μόνος τους οδήγησε μέχρι το σημείο της σύγκρουσης φτάνοντας από τους πρώτους μαζί με τους διασώστες και συγκλονίζει με τις περιγραφές του.

«Φεύγω για Λάρισα και παίρνω το 100 και ρωτάω: Πού έγινε το ατύχημα; Περίπου στα Τέμπη, μου λένε. Πήγα εκεί, βρήκα ένα ασθενοφόρο το ακολούθησα και έφτασα πιο γρήγορα. Μια κατάσταση δραματική δεν σας περιγράφω τι έβλεπα» ανέφερε.

«Φώναζα ”Κατερίνα – Κατερίνα”! Καθόταν στο τσιμέντο και τη βλέπω από πάνω μέχρι κάτω στα αίματα που δεν ήταν δικά της, αλλά, από άλλα παιδιά που χτύπησαν μέσα στο τρένο. Σώθηκε επειδή βγήκε από το απέναντι παράθυρο στα χωράφια», πρόσθεσε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση