ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

MAD VMA AFTER PARTY: Έρχονται οι Vegas στο Breeze Summer Club

Στους ξέφρενους ρυθμούς των Vegas ετοιμάζονται να χορέψουν όλοι όσοι θα δώσουν το «παρών» τους στο απόλυτο Mad Video Music Awards after party by Cytamobile- Vodafone, στο Breeze στη Λεμεσό.

Οι Κύπριοι mad lovers ψήφισαν ως τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη για την Κύπρο τους Vegas και εκείνοι τους ανταποδίδουν το «ευχαριστώ» με μια μοναδική εμφάνιση στο Breeze Summer Club στη Λεμεσό.

Την ερχόμενη Τρίτη 16 Ιουλίου και στις 21.00 όλοι θα χορεύουν στον ρυθμό των MAD VMAS by Cytamobile-Vodafone. Αν θέλετε να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία μπορείτε να διεκδικήσετε προσκλήσεις μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του MAD www.madtv.com.cy.

Στο απόλυτο μουσικό event του καλοκαιριού θα δώσουν το παρών τους εκτός των άλλων νικητές του Mad και της Cytamobile-Vodafone όπως επίσης και προσωπικότητες από τον δημοσιογραφικό, πολιτικό, καλλιτεχνικό χώρο.

Πληροφορίες που έχουμε από τους διοργανωτές μας λένε πως το Mad Video Music Awards after party by Cytamobile- Vodafone, έχει μεγάλη επιτυχία καθώς αρκετοί από τους θαυμαστές του MAD TV, και του μουσικού θεσμού που φέτος έκλεισε τα 10 χρόνια ζωής, ψάχνουν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι το mad girl Έβελυν Καζαντζόγλου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS