ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Love Lacta Party: Υπάρχει αγάπη

Τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και άφθονη Lacta είχε το μεγάλο Love Lacta Party στη μουσική σκηνή RED, που έκλεψε τις εντυπώσεις! Μία μέρα πριν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0, η Lacta και το MAD, γιόρτασαν τον έρωτα παρέα με τις Μέλισσες.

Το αδιαχώρητο επικρατούσε λίγο μετά τις οκτώ και μισή στην είσοδο του RED και μεγάλη κίνηση το κόκκινο χαλί που στήθηκε ειδικά για την βραδιά. Την πολυπόθητη πρόσκληση για το μοναδικό πάρτι κατάφεραν να εξασφαλίσουν 300 τυχεροί ακροατές του Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0 και τηλεθεατές του MAD TV. Στα πρώτα τραπέζια συναντήσαμε επίσης 50 VIP καλεσμένους, ανάμεσά τους ηθοποιοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες και επώνυμες κυρίες.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Love Fm 100.7, 88.7 & 108.0, Λοίζο Μιχαηλίδη στα decks ενώ στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε το πρωινό ραδιοφωνικό δίδυμο του σταθμού Τάσος Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου για να καλοσωρίσουν τους καλεσμένους ως οικοδεσπότες της βραδιάς και να καλέσουν τις Μέλισσες στη σκηνή.

Οι Lacta λιχουδιές «γλύκαναν» τους εκλεκτούς καλεσμένους που διασκέδασαν και χόρεψαν για δύο ώρες και κάτι με το συγκρότημα Μέλισσες. Τo ελληνικό boy band έκλεψε την παράσταση με την εκρηκτική του παρουσία και κατάφερε να κάνει το κοινό να χορεύει όλο το βράδυ στους ρυθμούς του.

Με το τέλος της βραδιάς δέχτηκαν την απόλυτη αποθέωσε όταν οι καλεσμένοι δεν σταματούσαν να τους χειροκροτούν και να ζητούν κι άλλα τραγούδια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS