ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Living Color Music & Arts Festival: Όλα όσα έγιναν στο event του καλοκαιριού

Μια αξέχαστη διήμερη φεστιβαλική εμπειρία έζησαν όσοι βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Σύγχρονο Αθλητικό Κέντρο της Αγίας Νάπας, στο Living Color Music & Arts Festival του οποίου χορηγοί επικοινωνίας ήταν ο Deejay 93.5 και το MAD TV.

Στο φαντασμαγορικό αυτό event με non-stop live μουσική, το οποίο πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για πρώτη φορά στο νησί μας, βρέθηκαν μερικά από τα κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής, ενώ τα live art installations, τα διαδραστικά παιχνίδια και μια ποικιλία γαστρονομικών προτάσεων, συνέθεσαν το πιο σύγχρονο φεστιβάλ.

Η θεματική σκηνή 250 τετραγωνικών μέτρων, μοναδική στο είδος της, υποδέχθηκε 50 top DJs, ανάμεσα τους οι Dimitri Vegas & Like Mike, οι οποίοι ψηφίστηκαν No1 DJ στον κόσμο το 2015 και No2 DJ το 2016 .

Επίσης οι Nervo, Nicky Romero, Quintino, Bassjackers, Angemi, DJ Paz, DJ Junior Rush, Andy Von Emmanouel, μαζί με δεκάδες performers κατέπληξαν τους θεατές με μοναδικούς ψηφιακούς και ακουστικούς ήχους και εικόνες, ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός του Deejay 93.5 DJ K, Kypros A. Karaviotis, τον οποίο από τις 28 Αυγούστου θα τον ακούμε και πάλι καθημερινά 15:00-20:00 μέσα από την παγκύπρια συχνότητα του Deejay 93.5, «ανέλαβε» κι εκείνος με τη σειρά του τα decks ξεσηκώνοντας περίπου 8.000 άτομα που ήταν εκεί.

Έκπληξη του φεστιβάλ ήταν η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, η οποία ανέβηκε το Σάββατο στη σκηνή με τον Κύπριο ράπερ A.M. SNiPER ξεσηκώνοντας το κοινό.

Πέρα από τη μουσική, η τέχνη αποτέλεσε μεγάλο μέρος του φεστιβάλ, αφού σε ένα living art studio δεκάδες καλλιτέχνες δημιούργησαν, μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι με το κοινό, ένα τεράστιο live art wall, installations και παραστάσεις.

Το ειδικά σχεδιασμένο γαστρονομικό τμήμα του φεστιβάλ προσέφερε εναλλακτικό street food για όλα τα γούστα, ενώ το interactive photo booth installation και μια σειρά από δημιουργικά και συναρπαστικά παιχνίδια, από ένα τεράστιο bowling μέχρι τα αγαπημένα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, διασκέδασαν τους παρόντες.

Δείτε τις φωτογραφίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS