ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λιγνάδης: H ασέλγεια σε 14χρονο το 1984 και η απόπειρα αυτοκτονίας

Ο έφηβος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Σοκαριστικές είναι οι νέες αποκαλύψεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή.

Μία ιστορία ήρθε στην επιφάνεια για τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη - ο οποίος λέγεται ότι έχει καταγγελθεί το 1984 από τους γονείς ενός 14χρονου αγοριού για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", ο Δημήτρης Λιγνάδης που ήταν 20 ετών τότε, έκανε παρέα με το ζευγάρι οι οποίοι επίσης ήταν καλλιτέχνες και προσπάθησε να προσεγγίσει τον γιο τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρχικά τον χάιδευε και έπειτα επέμενε με τηλέφωνα στα οποία έλεγε στο ανήλικο αγόρι ότι "αυτή είναι η φύση σου και πρέπει να την αποδεχτείς".

Η απόπειρα αυτοκτονίας 
Το παιδί έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, κόβοντας τις φλέβες του όμως οι γονείς του το μετέφεραν έγκαιρα στο νοσοκομείο. Ο έφηβος δεν είχε μιλήσει στους γονείς του για το τι συνέβαινε και έναν χρόνο μετά τους αποκάλυψε τι τον οδήγησε σε αυτό το σημείο.

Το καθαρό μητρώο
Όταν ο Δημήτρης Λιγνάδης πήγε στην Πέτρου Ράλλη για δακτυλοσκόπηση, διαπιστώθηκε ότι είχε ξαναγίνει όμως το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό γιατί οι γονείς του παιδιού απέσυραν τη μήνυσή τους, γιατί φοβήθηκαν ότι θα έβλαπτε τον γιο τους.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί την Τετάρτη στο γραφείο της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια που ανέλαβε την υπεράσπισή του, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία μίας ημέρας για την απολογία του, ώστε να ενημερωθεί για τη δικογραφία και να συγκροτήσει με τον νεοδιορισθέντα συνήγορο του, την υπερασπιστική του άμυνα.

Ο Αλέξης Κούγιας είναι πλέον ο μόνος στην υπεράσπιση του καλλιτέχνη, αφού το βράδυ της Δευτέρας ο Νίκος Γεωργουλέας ανακοίνωσε ότι λύθηκε η συνεργασία του με τον κατηγορούμενο και υποστήριξε σε δηλώσεις του "δεν έχουμε πάρει κανέναν όρκο ότι αναλαμβάνουμε μόνο αθώους ανθρώπους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αναλαμβάνουμε ενόχους, εκείνο που λέει το Σύνταγμα είναι να βοηθούμε αυτούς που αποφασίζουν, τους δικαστές".

Ο συνήγορος φαίνεται να υποστηρίζει πως πίσω από την υπόθεση του εντολέα του κρύβεται πολιτική σκοπιμότητα

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X