ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λευκός Οίκος για Harry-Meghan: Απαιτεί θάρρος να αφηγείσαι την ιστορία σου

Tι είπε η Jen Psaki, η εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας για τη συνέντευξη.

newsroom must

Ο Λευκός Οίκος αναφέρθηκε στο "θάρρος" του πρίγκιπα Harry και της συζύγου του Meghan Markle για την αποκαλυπτική συνέντευξή τους. 

"Το να μιλάς για τις δικές σου μάχες σε ζητήματα ψυχικής υγείας και να αφηγείσαι την προσωπική ιστορία σου απαιτεί, για κάθε άνθρωπο, θάρρος", έγραψε η Jen Psaki, η εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας επισημαίνοντας ότι είναι και οι δύο τους "ιδιώτες πολίτες". "Δεν θα προβούμε σε άλλα σχόλια εξ ονόματος του προέδρου", συνέχισε.

Πάνω από 17 εκατ. πολίτες είδαν τη συνέντευξη
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού δικτύου CBS, περίπου 17,1 εκατομμύρια Αμερικανοί, σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του τελευταίου χρόνου, παρακολούθησαν την τηλεοπτική συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey.

Η δίωρη συνέντευξη στην οποία ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle "κατηγόρησαν" μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας για ρατσισμό αλλά και για την αποτυχία τους στο να τους προστατεύσει από τα μέσα ενημέρωσης, ήταν το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε έναν χρόνο πέραν του Super Bowl.

Το Super Bowl προσελκύει ένα κοινό περίπου 100 εκατομμυρίων και είναι το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ ενώ την περασμένη χρονιά παρακολούθησαν 23,6 εκατομμύρια τηλεθεατές τα Όσκαρ.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X