ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Let’s blend με J&B

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν αναμιγνύονται 42 διαφορετικά ουίσκι ή όταν σμίγουν γεύσεις και αρώματα από ολόκληρη την Σκωτία; Διερωτηθήκατε ποτέ ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν ένας Ιταλός (Justerini) και ένας Άγγλος (Brooks) συνεργάζονται για να φτιάξουν ένα ουίσκι;Ή τι γίνεται όταν μερικά από τα καλύτερα Σκωτσέζικα SingleMalts&GrainWhiskies χρησιμοποιούνται για να δημιουργηθεί ένα blended ουίσκι; Η απάντηση δόθηκε το 1749 με τη δημιουργία του J&B, ενός από τα καλύτεραblended ουίσκι στον κόσμο.

Βασισμένο στην ιστορία του, αλλά και στη μοναδική του σύνθεση (blend), το J&B λάνσαρε πρόσφατα την καινούργια του διαφημιστική εκστρατεία με τίτλο Blending Spirits. Η διαφημιστική εκστρατεία,συνδυάζειμε περίτεχνο τρόπο όλα αυτά που βρίσκονται στην καρδία του J&B, από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα.Υποστηρίζει ότι η ζωή είναι για να την απολαμβάνουμε και ταυτόχρονα γιορτάζει το θετικό αποτέλεσμα που προκύπτει μέσα από τις συνεργασίες των ανθρώπων. Μέσα από την εκστρατεία αναδεικνύεται ότι ο κάθε άνθρωπος μπορεί να είναι ξεχωριστός, καθώς έχει τη δική του προσωπικότητα και το δικό του χαρακτήρα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να συνυπάρξει με άλλα άτομα σε ομάδεςκαι το αποτέλεσμα να είναι εκπληκτικό.

Άλλωστε όταν ένα ουίσκι γίνεται το αγαπημένο των βασιλιάδων και διακρίνεται σε διεθνείς διαγωνισμούς δεν είναι τυχαίο. Το 1760, το J&B κατέκτησε το πρώτο βραβείο «RoyalWarrant» απότονβασιλιάΓεώργιοIII, ενώ ακολούθησαν ακόμα επτά βασιλικές αναγνωρίσεις. Οι διακρίσεις του J&B δεν σταματούν εκεί, αφού έχει λάβεισημαντικά βραβεία όπως:

  • Gold Blended: Standard – 2015 The Scotch Whisky Masters
  • Gold Blended: Premium – 2014 The Scotch Whisky Masters 
  • Bronze Scotch Whisky - Blended – 2014 International Wine & Spirit Competition
  • Silver Scotch Whisky - Blended – 2013 International Wine&Spirit Competition

Το J&B αποτελείται από διάφορα είδη ουίσκι της περιοχής Speyside, προσφέροντας του τη φρουτώδες γεύση, τη φρεσκάδα στην επίγευση και το ανοιχτό χρώμα. Η περιοχή Speysideείναι γνωστή για την παραγωγή των καλύτερων malts ουίσκι στην Σκωτία. Αν αφαιρέσουμε από τη σύνθεση του J&B έστω και ένα από τα 42 ουίσκι, η διαφορά στη γεύση γίνεται άμεσα αντιληπτή.

Let’s Blend λοιπόν παρέα με το J&B!

Παρακαλούμε όπως απολαμβάνετε υπεύθυνα.

Επίσημος αντιπρόσωπος του J&B στην Κύπρο είναι η εταιρεία Φώτος Φωτιάδης Διανομείς Λτδ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS