ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: ' Ήθελα να τα παρατήσω μετά τη γνωριμία μου με τον Λιγνάδη'

H εμπειρία με τον Δημήτρη Λιγνάδη που προκάλεσε την παρέμβαση του Κούρκουλου.

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε στην εκπομπή 'Love It' και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική εμπειρία που είχε σε οντισιόν με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό, ότι ολόκληρος ο χώρος του θεάματος είναι αναστατωμένος με την εξέλιξη της υπόθεσης του πρώην Διευθυντή Εθνικού Θεάτρου. Μερικοί μάλιστα, όπως κι ο γνωστός ηθοποιός, έχουν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθον. Άλλοι μη έχοντας ιδέα τι συμβαίνει κεκλεισμένων των θυρών κι άλλοι έχοντας απλά την υπόνοια ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

«Έχω υπάρξει μαθητής του Λιγνάδη και έχω συνεργαστεί με πολλούς από αυτούς που έχουν βγει και μιλήσει στην τηλεόραση. Στα 24 μου αποφάσισα να τα παρατήσω έπειτα από μια εμπειρία που είχα με τον κύριο Λιγνάδη. Βρέθηκα σε μία οντισιόν μαζί με άλλους τρεις σκηνοθέτες μπροστά και άλλα 40 άτομα. Μία βδομάδα μετά, η γραμματέας του κ. Κούρκουλου με πήρε τηλέφωνο και με παρακάλεσε να πάω στο γραφείο του για να με δει ο ίδιος. Μπαίνω μέσα, τον βλέπω καθισμένο, εγώ ένα παιδάκι. Έχοντας, ήδη αποφασίσει τι θα κάνω και έχοντας μια στεναχώρια μου λέει: "δεν πρόκειται να φύγεις"» ανέφερε, αρχικά, ο ηθοποιός.

«"Ναι, πρόκειται να φύγω και δεν θα συνεχίσω" του είπα. Και μου απαντά: "Όχι δε κατάλαβες, ξέρω τι έχει συμβεί. Με πήραν τηλέφωνο οκτώ άνθρωποι και μου είπαν τι έγινε. Δεν θα σε αφήσω να φύγεις". Στη συνέχεια, χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και μου είπε: "Δεν κατάλαβες καλά, θα κάτσεις εδώ και θα κάνεις αυτό που σου λέω". Εγώ έβαλα τα κλάματα μπροστά του και του απάντησα: "Κύριε Κούρκουλε, δε θέλω. Δεν μπορώ, η καρδιά μου και η ψυχή μου δεν αντέχει". Έχω περάσει πολλά πράγματα. Ο κύριος Λιγνάδης είναι μόνο η αρχή. Δεν μπορώ να παραδώσω τον εαυτό μου σε κάποιον που θεωρεί ότι είναι θεός γιατί έχω μόνο έναν» συμπλήρωσε συγκινημένος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από τη συνέντευξη:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση