ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Λεμεσός: Εκπόρνευε την υπάλληλό της

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε το μεσημέρι η 38χρονη Ρουμάνα ιδιοκτήτρια μπυραρίας που συνελήφθη στη Λεμεσό έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση που διενεργήθηκε το πρωί από την αστυνομία. Φέρεται να εκπόρνευε τις γυναίκες υπαλλήλους της.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, η ύποπτη, συνελήφθη μετά από πληροφορία ότι στο εν λόγω υποστατικό γινόταν πορνεία. «Μέλη της αστυνομίας επέδραμαν στην μπυραρία που διατηρεί η 38χρονη στην περιοχή του παλιού λιμανιού. Την ώρα εκείνη στην μπυραρία βρισκόταν μόνο η ύποπτη και πελάτης. Η ύποπτη συνελήφθη και ανακρινόμενη δίνει κάποιους ισχυρισμούς που διερευνώνται» ανέφερε ο κ. Σωτηριάδης.

Όπως είπε, θύμα της 38χρονης φέρεται να είναι συνομήλική της από χώρα της Κεντρικής Ασίας η οποία όπως διαπιστώθηκε εργαζόταν παράνομα στην Κύπρο, «έτσι η συλληφθείσα είναι ύποπτη για εκμετάλλευσης ενήλικου προσώπου στην εργασία και παράνομη εργοδότηση και έχει τεθεί υπό τετραήμερη κράτηση».

Το θύμα έχει ήδη μεταφερθεί σε καταφύγιο για θύματα εμπορίας προσώπων με σκοπό την προστασία της από τις υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας.

Η Αστυνομία αναμένεται να λάβει καταθέσεις τόσο από πελάτες όσο και από άλλες υπαλλήλους της 38χρονος ενώ διερευνάται το ενδεχόμενο η νεαρή κοπέλα να μην είναι το μοναδικό θύμα της.

ΠΗΓΗ: 24NEWS

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X