ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Last minute δώρα για όλους

newsroom must

Είναι γιορτές, καιρός για shopping. Το team must σου προτείνει δώρα για όλα τα γούστα και όλες τις τσέπες, γιατί φέτος πρέπει να αγοράσεις κάτι πρωτότυπο και ωραίο. Διάλεξε ποιο σου ταιριάζει, λοιπόν. 

Στιγμές για τύπωμα

Αφού η ζωή είναι στιγμές, γιατί να μην είναι τυπωμένες; Ένα gadget που αγάπησα και θέλω να έχω συνέχεια μαζί μου. To ΗP Sprocket είναι ένα φορητό photo printer, το οποίο ενώνεται με το κινητό και τυπώνει σε 2x3 χαρτί τις αγαπημένες μας φωτογραφίες. Επιπλέον, συνδέουμε τους social media λογαριασμούς μας με το HP Sprocket App, το οποίο γίνεται download δωρεάν, κι έτσι μπορούμε να τυπώσουμε φωτογραφίες που αναρτήσαμε. Με τα κινητά και τα social media έχουμε ξεχάσει πόσο πολύ αγαπούσαμε να κρατάμε σε χαρτί τυπωμένες τις ιδιαίτερες στιγμές μας! Το πολύ μικρό μέγεθος του ΗP Sprocket του επιτρέπει να χωράει ακόμη και στην τσέπη μας, ενώ αν θέλουμε προσθέτουμε emojis, captions και stickers, για να δημιουργήσουμε τις πιο pop και fun εικόνες σε glossy και φωτεινό χαρτί. Από amazon.com.


1, 2, 3 step

Καθημερινά έχω στα χέρια μου πολλά προϊόντα τα οποία λατρεύω, παθαίνω εμμονή μαζί τους και τα δοκιμάζω μέχρι να δω τα αποτελέσματα που υπόσχονται. Μου είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο ένα, αλλά μπορώ να πω με σιγουριά ποιο θεωρώ must να αποκτήσετε, αφού θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Επειδή, λοιπόν, ο καθαρισμός προσώπου είναι το Α και το Ω, προτείνω το Clinique Sonic System, το οποίο λειτουργεί με το ειδικό βουρτσάκι και καθαρίζει όσο κανένα άλλο προϊόν το δέρμα μας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ακόμη και στην πιο δύσκολη γωνιά, απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ, τις ακαθαρσίες και κάνει το πρόσωπο να λάμπει από υγεία. 

Φορτιστείτε για γιορτινές selfie

Όλοι θέλουμε να αποτυπώνουμε την κάθε μας στιγμή και να τη μοιραζόμαστε στα social media. Και όλοι μας έχουμε κατά καιρούς μείνει από μπαταρία και τρέχουμε να βρούμε πρίζα για να φορτίσουμε το κινητό μας. Τι πιο ωραίο, λοιπόν, από έναν φορητό φορτιστή, ο οποίος θα γίνει το νέο μας αγαπημένο αξεσουάρ, και θα τον έχουμε πάντα στην τσάντα μας. Ειδικά τώρα τις γιορτές που οι φωτογραφίες ανεβαίνουν με ταχύτητα φωτός και τα social media παίρνουν φωτιά. H τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ, ενώ υπάρχουν και πολύ κομψές θήκες για τα iPhone που παράλληλα φορτίζουν το κινητό. Καλές ψηφιακές γιορτές!

Diamonds are forever

Στα μικρά κουτάκια κρύβονται τα πολυτιμότερα δώρα, αυτά που κάνουν κάθε γυναίκα να χαμογελάει. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη κάτι διαχρονικό, ντελικάτο, με άποψη, που θα σου χαρίζει glamorous πινελιές στις εμφανίσεις σου; Δεν είναι τυχαία, άλλωστε, η ατάκα «Diamonds are girl’s best friend». Προσωπικά, φέτος ποντάρω στα απίστευτα, μοναδικά κοσμήματα της Michelle M. Fine Jewellery, τα οποία θα μου μείνουν για πάντα προκειμένου να μου υπενθυμίζουν τα φετινά Χριστούγεννα.


Η τρέλα του LaChapelle

 Ο David LaChapelle είναι ένας από τους πιο ιδιαίτερους φωτογράφους των τελευταίων δεκαετιών. Έχει φωτογραφήσει τα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής και του κινηματογράφου,  όπως η Angelina Jolie και ο Michael Jackson, σε ευφάνταστα, πολύχρωμα και, πολλές φορές, προκλητικά κόνσεπτ. Το «Heaven to Hell» είναι ένα φανταστικό λεύκωμα, είτε ασχολείσαι με τη φωτογραφία είτε απλά λατρεύεις να βλέπεις celebrities να τσαλακώνονται μέσα από πρωτότυπες φωτογραφήσεις. Είναι ασυζητητί μία από τις καλύτερες αγορές που έκανα. Κι αν δεν σε πείθω, το GQ έχει χαρακτηρίσει τον LaChapelle ως «ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του Andy Warhol και της Jennifer Lopez». Στο εξώφυλλο, η Courtney Love κρατά στα χέρια της το άψυχο σώμα ενός σωσία του Kurt Cobain.

Easy Rider

O Demna Gvasalia αναλαμβάνει τον Balenciaga και, ως μεγάλη φαν της γραμμής του, εύχομαι ένα από τα biker jackets που είδαμε στο catwalk του γαλλικού οίκου να βρει τη θέση του στην ντουλάπα μου. Με ελαφρά oversized σιλουέτα, ενισχυμένο με ασημί φερμουάρ και στυλ που φτάνει μέχρι τη μέση και πέφτει λίγο στους ώμους, το hard core κομμάτι είναι σίγουρα από τις «χρυσές» επενδύσεις της σεζόν που θα τιμήσω για πολλά-πολλά χρόνια. Άλλωστε, αυτό είναι και το μόττο μου για τα δερμάτινα σακάκια: όσο πιο used τόσο πιο cool. Fingers crossed!

Όπως παλιά

Κι εκεί που τακτοποιούσα αντικείμενα αγαπημένα, το μάτι μου έπεσε στους ξεχασμένους μου δίσκους, που κάποτε έβαζα στο πικάπ της μαμάς και απολάμβανα να ακούω καθισμένη στον καναπέ παρέα με μία κούπα ζεστή σοκολάτα. Αφού τους αγκάλιασα, τους περιεργάστηκα λες και τους έβλεπα για πρώτη φορά, τους έβαλα στο ράφι κάνοντας χώρο δίπλα για το πικάπ που αποφάσισα ότι θα αγοράσω για τους ακούω. Με μία γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στο urbanoutfitters.com/uk, ανακάλυψα το πιο ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο σε ροζ χρώμα (έτσι, για να μου θυμίζει το μικρό κορίτσι μέσα μου), στην τιμή των 188.68 ευρώ (με δωρεάν αποστολή σε όλο τον κόσμο). Κινητό turntable πικάπ, με vintage εμφάνιση, που κλείνει σε τσαντούλα, της εταιρείας Crosley. Ό,τι πρέπει για τους δίσκους μου, αλλά και τα βραδάκια που θέλω να χαλαρώσω, αυτή τη φορά, με ένα ποτήρι κρασί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS