ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Θαύμα του Αγ. Εφραίμ στον Ανδρέα - «Δεν ανιχνευόταν πουθενά»

Η ιστορία του 26χρονου

newsroom must

Το θαύμα που έζησε με τον Άγιο Εφραίμ, εξιστόρησε ο 26χρονος Ανδρέας και αναρτήθηκε σε σελίδα του Facebook «Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος».

Όπως αναφέρει αρχές Ιανουαρίου 2021, διαγνώστηκε με λέμφωμα και η ασθένεια βρισκόταν σε μεγάλη έκταση στο μεσοθωράκιο, στο συκώτι και στα οστά. Μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση σε εξειδικευμένο νοσηλευτικό κέντρο στην Κύπρο (GOC), όπου και άρχισε μια σειρά από πολύ δύσκολες και επίπονες χημειοθεραπείες.

Παράλληλα με τις αξιέπαινες προσπάθειες των γιατρών, τη στήριξη από το νοσηλευτικό προσωπικό, άρχισαν οι δικές του ικεσίες και της οικογένειάς του, προς τον Θεό, την Παναγία και όλους τους Αγίους. Έτσι, γνώρισε και τον Άγιο Εφραίμ, που σε πολύ δύσκολες στιγμές έγινε το στήριγμα και η ελπίδα του ακούγοντας και διαβάζοντας καθημερινά θαύματα του.

Τον Απρίλιο, η θεραπεία είχε ολοκληρωθεί κατά το ήμισυ και οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να πραγματοποιηθούν διαγνωστικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της νόσου. Στις 22 Απριλίου είχε επικοινωνήσει με τον κύριο Μάριο Χαπέρη μιας και ενημερώθηκε πως έχει στην κατοχή του τις ιερές παντόφλες και τα ιερά λείψανα του θαυματουργού Αγίου Εφραίμ από την Νέα Μάκρη.

Η ανταπόκριση του ήτανε άμεση και ο Πατέρας Γεώργιος από την Παναγία του Τράχωνα στον Στρόβολο έφτασε στο σπίτι τους όπου και είχε την τεράστια ευλογία να προσκυνήσει τα ιερά λείψανα του μεγαλομάρτυρα Αγίου Εφραίμ. Στις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά σε σημείο που ακόμη και ο ίδιος ο προσωπικός του ιατρός που τον παρακολουθεί δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει, ο καρκίνος, δεν ανιχνευόταν πουθενά.

Στην ανάρτηση, αναφέρεται επίσης «Γνωρίζοντας ότι ο Άγιος Εφραίμ θέλει και ζητάει τα θαύματα του να ακούγονται για να μπορούμε να τον επικαλεστούμε σε δύσκολες στιγμές θέλησα να το μοιραστώ μαζί σας».

Ένα τεράστιο θαύμα του Αγίου Εφραίμ έζησε αυτές τις μέρες ο Ανδρέας από την Κύπρο ο οποίος και θέλησε να το μοιραστεί...

Posted by Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος on Sunday, 2 May 2021
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση