ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Κύπρια ηθοποιός καταγγέλλει γνωστό Έλληνα κωμικό για σεξουαλική παρενόχληση

newsroom must

Δεκάδες καταγγελίες έγιναν στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις αποκαλύψεις της Ζέτας Δούκα για λεκτική και σωματική βίαιη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη. Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για πράξεις που προσέβαλαν την γεννετήσια αξιοπρέπεια.

Η Κύπρια ηθοποιός, Ηλιάνα Αραβή, η οποία συμμετείχε στην τηλεοπτική επιτυχία «Τατουάζ», μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε ότι σε ηλικία 17 ετών, έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από πάρα πολύ γνωστό Έλληνα κωμικό ηθοποιό.

Η ηθοποιός με καταγωγή την Λεμεσό διευκρινίζει ότι για την δική της περίπτωση δεν πρόκειται για κάποιο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός είπε: «Ο λόγος που αποφάσισα να μιλήσω τώρα για τον συγκεκριμένο ηθοποιό είναι για τον είδα να υποστηρίζει τις γυναίκες, γνωρίζοντας τι έχει κάνει σε μένα.

Έγινα έξω φρενών, λέγοντας ότι ήξερε όλα αυτά που συμβαίνουν στο χώρο μας.

Εγώ ξέρω όμως τι έκανε σε μένα. Μιλώ για ένα πάρα πάρα πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό, ο οποίος ήταν καθηγητής μου στη δραματική σχολή.

Είχα έρθει 17,5 χρονών στην Ελλάδα για να σπουδάσω και μετά από λίγο καιρό άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν πολύ διακριτικός στην αρχή.

Στη συνέχεια άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα, εγώ ήμουν κάθετα αρνητική, μέχρι που μια μέρα, με πήρε τηλέφωνο 10 το πρωί, αυνανιζόταν στο τηλέφωνο, μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα και μου ζήτησε να συμμετέχω μαζί του. Εγώ του είπα ότι τον έχω σαν μπαμπά μου, μου είχαν κοπεί τα πόδια.

Ήμουν ένα αθώο κοριτσάκι, από ένα νησί, 17 χρονών. Είχα έναν άνθρωπο είδωλο και όταν συνέβη είχα πάθει σοκ. Ήταν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς.

Το είχα πει στους γονείς μου, δεν ήθελα να το πάω παρακάτω. Έμαθα ότι συνεχιζόταν και με άλλες κοπέλες αυτή η κατάσταση»

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση