ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κούγιας: Έχουμε κατάλογο με 20 άτομα που θα καταθέσουν υπέρ του Λιγνάδη

Παρουσία του Δημήτρη Λιγνάδη συνεδριάζει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, προκειμένου να αποφανθεί επί της αιτήσεως ακυρότητας της προδικασίας.

newsroom must

Συνεδριάζει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, προκειμένου να παρθεί απόφαση για την αίτηση ακυρότητας της προδικασίας, την οποία έχει υποβάλει ο κατηγορούμενος δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια το Δικαστικό Συμβούλιο ζήτησε την αυτοπρόσωπη εμφάνιση του Δημήτρη Λιγνάδη ενώπιον του Συμβουλίου, ενώ από την πλευρά της υπεράσπισης έχουν δηλωθεί 20 μάρτυρες προκειμένου να στηρίξουν τους ισχυρισμούς του σκηνοθέτη και να αναφερθούν στο πρόσωπο του κατηγορουμένου.

Ανάμεσα στους προτεινόμενους μάρτυρες είναι η ηθοποιός και πρώην υπουργός Πολιτισμού Ελένη Κούρκουλα αλλά και ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 Δημήτρης Παναγιωτάκης.

Αν η αίτηση ακυρότητας γίνει δεκτή από τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου, τότε η δικογραφία για την υπόθεση Λιγνάδη θα επιστραφεί στην Εισαγγελία για περαιτέρω έρευνα. Αν όχι, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα απολογηθεί κανονικά ενώπιον της 19ης ανακρίτριας.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS