ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Είχα έναν κάκιστο πατέρα, δεν έκανε για γονιός»

Δείτε όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου να αποφεύγει να μιλά για την προσωπική του ζωή, ωστόσο πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχήσεις στον χώρου του θεάματος και στον πατέρα του, τον οποίο χαρακτήρισε "κάκιστο γονιό.

«Θαυμάζω τους ανθρώπους που κάνουν οικογένεια, εγώ ποτέ δεν ήθελα παιδί. Αυτός που κάνει ένα παιδί πρέπει να το θέλει και πρέπει να είναι εντάξει σε αυτό το πράγμα. Αν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στην τεράστια υπευθυνότητα που χρειάζεται το να γίνεις γονέας, δεν πρέπει να το κάνεις. Αυτή ήταν και η διαφωνία μου με τον πατέρα μου όταν ήμουν μικρός. Δεν ήταν καλός πατέρας, ήταν κάκιστος πατέρας. Ο μπαμπάς μου ήταν εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά δεν έκανε για γονιός», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος.

Στην συνέχεια, ο τραγουδιστής αναφερόμενος στην επικαιρότητα δήλωσε: «Έβλεπα κάποιες φορές περίεργες κινήσεις, αλλά ήμουν πολύ δυνατός, τις σταματούσα κι έφευγα. Ήξερα να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Αυτά που ακούω στον χώρο του θεάτρου είναι θλιβερά, συνταρακτικά. Αυτά ήταν από ανθρώπους του χώρου που είχαν ισχύ, αλλά φρόντισα να θέσω όρια».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση