ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το συγκινητικό μήνυμα στο Instagram

Ένα πολύ συγκινητικό μήνυμά για την πορεία της στο χώρο της μόδας δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Star Κύπρος.

Συγκεκριμένα έγραψε: 

«Ημιτελικός Σταρ Κύπρος 2017! Δύο μόνο εβδομάδες έμειναν για την μεγάλη βραδιά, για το κορίτσι που θα ζήσει το όνειρο, για την Στάρ Κύπρος 2017! Μέσα απο αυτόν τον διαγωνισμό (πολύ διαφορετικό τοτε) πρίν απο 13 χρόνια, μια μοναδική ευκαιρία παρουσιάστηκε μπροστά μου και έτσι ξεκίνησε το υπέροχο, αλλά δύσκολο ταξίδι στον κόσμο της μόδας & των media που ζώ μέχρι και σήμερα! Συνάντησα πολλά, καλά και κακά, πολλούς έτοιμους να τονίσουν το παραμικρό λάθος μου και λίγους να επιβραβεύσουν την σκληρή δουλειά! Εκμεταλλευτείτε ΣΩΣΤΑ την καθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται στη ζωή σας, μπορούν να βγούν υπέροχα πράγματα μέσα απο αυτήν! Ευχαριστώ τους πιστούς μου φίλους και συνεργάτες που κρύβονται πίσω απο κάθε μου εμφάνιση αλλά και θετική μου διάθεση.»

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: 

 

Ημιτελικός Σταρ Κύπρος 2017! Δύο μόνο εβδομάδες έμειναν για την μεγάλη βραδιά, για το κορίτσι που θα ζήσει το όνειρο, για την Στάρ Κύπρος 2017! Μέσα απο αυτόν τον διαγωνισμό (πολύ διαφορετικό τοτε) πρίν απο 13 χρόνια, μια μοναδική ευκαιρία παρουσιάστηκε μπροστά μου και έτσι ξεκίνησε το υπέροχο, αλλά δύσκολο ταξίδι στον κόσμο της μόδας & των media που ζώ μέχρι και σήμερα! Συνάντησα πολλά, καλά και κακά, πολλούς έτοιμους να τονίσουν το παραμικρό λάθος μου και λίγους να επιβραβεύσουν την σκληρή δουλειά! Εκμεταλλευτείτε ΣΩΣΤΑ την καθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται στη ζωή σας, μπορούν να βγούν υπέροχα πράγματα μέσα απο αυτήν! Ευχαριστώ τους πιστούς μου φίλους και συνεργάτες που κρύβονται πίσω απο κάθε μου εμφάνιση αλλά και θετική μου διάθεση @gregorymorfi @christos_artemiou @elenatheodorou @aldo_shoes @esclusojewelry #love #myjob #tvshow #media #tvhost #lige #teamwork #great #passion #starkypros2017

A post shared by c o n s t a n t i n a (@con_ev) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS