ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Kitchen Quarantine από τον Massimo Bottura

Ο γνωστός σεφ πάει ένα step παραπάνω και μας παρουσιάζει το δικό του αντίδοτο στον κορωνοϊό: το οικογενειακό cooking!

Δέσποινα Άσπρου

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο κορωνοϊός αποτελεί το Νο1 θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο και όχι άδικα: η πανδημία που ταλανίζει τον πλανήτη μας μάς έκανε να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να ξεχάσουμε καθετί που είχαμε ως δεδομένο. Οι επιπτώσεις σίγουρα είναι πολλές, ωστόσο αυτό που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και αισιοδοξία. Ανάμεσα, λοιπόν, στις επιπτώσεις του κορωνοϊού -και σίγουρα όχι η σημαντικότερη- είναι και το κλείσιμο των εστιατορίων - με σεφ και ιδιοκτήτες να πράττουν το σωστό και να παραμένουν στο σπίτι τους.

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται αυτή την στιγμή, ο πασίγνωστος σεφ και ιδιοκτήτης των κορυφαίων εστιατορίων Osteria Francescana στη Μόντενα και Gucci Osteria da Massimo Bottura στο Beverly Hills καθώς και ιδρυτής του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Food for Soul, έχει εγκαινιάσει το Kitchen Quarantine, το Instagram show που παρουσιάζει μαζί με την γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους. Ναι, σωστά διαβάσατε! Αναμενόμενο, αν σκεφτούμε πως ο Massimo Bottura είναι από τους ανθρώπους που δεν μένουν ποτέ με σταυρωμένα τα χέρια.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, η ιδέα του project ανήκει στην κόρη του Alexa, η οποία καθώς παρακολουθούσε τον πατέρα της να μαγειρεύει στην κουζίνα τους -ενόψει καραντίνας- του πρότεινε να μοιράζονται με τους followers του τα καθημερινά οικογενειακά τους μαγειρέματα. Η ιδέα, λοιπόν, άρεσε ιδιαίτερα στον περήφανο μπαμπά και σεφ, και πλέον είναι γεγονός.

Στον επίσημο λογαριασμό του Bottura στο Instagram μπορείς να δεις καθημερινά σε live βίντεο τον ίδιον να μαγειρεύει μαζί με την οικογένειά του. Παρακολουθώντας το live cooking show, θα δεις ανάμεσα σε άλλα μια πληθώρα χαρούμενων emoticon και θετικών σχολίων που ανεβαίνουν διαρκώς από χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, και πάμε στοίχημα πως όχι απλώς θα γεμίσεις αισιοδοξία, αλλά θα πας και εσύ κατευθείαν στην κουζίνα σου. Πρόκειται για μια δραστηριότητα που αξίζει όλοι να αντιγράψουμε, αφού οι μέρες μας στο σπίτι δεν είναι και τόσο εύκολες.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση