ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κηδεία Φίλιππου: Περισσότερη τηλεθέαση και από τον γάμο Harry-Meghan

Αυτό σήμαινε και 13,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

newsroom must

Η κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου, πραγματοποιήθηκε κάτω από τεράστια συγκίνηση και όλες τις πρέπουσες τιμές στο παρεκκλήσι του Αγ. Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor το Σάββατο 17/04/21.

Αν και στην Βρετανία τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού φαίνεται να ξεκίνησαν να «πιάνουν τόπο», κάτι που έφερε αρκετές χαλαρώσεις, οι περισσότεροι εκ των τηλεθεατών επέλεξαν να παραμείνουν στο σπίτι και να παρακολουθήσουν την ζωντανή σύνδεση με την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Το γιατί είναι ακόμη αβέβαιο αφού ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν μια από τις πιο αξιοσέβαστες φιγούρες της βασιλικής οικογένειας, αλλά πάντα σε μια ιστορία υπάρχουν δύο όψεις καθώς η ενδεχόμενη πρώτη παρουσία, μετά από έναν χρόνο, του πρίγκιπα William και Harry ήταν κάτι που μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Αυτό σήμαινε και 13,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Την κηδεία ανέλαβαν να καλύψουν τα τρία μεγαλύτερα ειδησιογραφία κανάλια της Μ. Βρετανίας (BBC, ITV, SKY). Με το BBC να έρχεται πρώτο σε τηλεθέαση (11 εκ. θεατές) το ITV δεύτερο (2,1 εκ. θεατές) και το Sky τρίτο (450,000 θεατές).

Κάποια από τα άλλα βασιλικά γεγονότα που συγκέντρωσαν τόση τηλεθέαση ήταν η κηδεία της πριγκίπισσας Diana, που κρατά το ρεκόρ μέχρι και σήμερα με 31 εκατομμύρια θεατές. Ενώ την κηδεία της Βασιλομήτορος (2016) παρακολούθησαν 10 εκατομμύρια. Το θεαματικό είναι ότι η κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου κατάφερε να ξεπεράσει σε τηλεθέαση και τον γάμο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, τον οποίο παρακολούθησαν περίπου μισό εκατομμύριο λιγότεροι (13,1) τηλεθεατές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση