ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: total black σύνολο με λευκά sneakers
 

Κι όμως, ο Trump παραδέχθηκε ότι συχνά μετανιώνει για τα tweets του

Η δήλωση του προέδρου που δεν περιμέναμε!

Η αλήθεια είναι πως παρατηρώντας την πορεία του Donald Trump δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ πολύ συχνά κάνει αμφιλεγόμενα tweets τα οποία προκαλούν αντιδράσεις και όχι μόνο. Και ενώ οι περισσότεροι περιμέναμε πως ο Trump είναι αμετανόητος για τις αναρτήσεις του, πρόσφατα παραδέχτηκε πως συχνά μετανιώνει για τα posts του στο twitter, ενώ παραδέχθηκε ότι συχνά είναι παρορμητικός και θα ήταν καλύτερο αν ήταν πιο προσεκτικός. 

Αναλυτικότερα, όταν ο ιδρυτής του Barstool Sports David Portnoy τον ρώτησερ αν κάνει δεύτερες σκέψεις για τις αναρτήσεις του, ο Trump απάντησε «Πολύ συχνά». Έπειτα, πρόσθεσε πως δεν είναι οι δικές του αναρτήσεις αυτές που προκαλούν το πρόβλημα, αλλά συνήθως των άλλων τις οποίες κάνει retweet. 

 
«Σχεδόν πάντα τα retweets είναι αυτά που σε βάζουν σε μπελάδες», εξήγησε, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν ελέγχει προσεκτικά τις αναρτήσεις τις οποίες αναπαράγει στον λογαριασμό του στο Twitter.
 
Ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος έχει κάνει retweet αναρτήσεις από λογαριασμούς ρατσιστών, υπέρμαχων της λευκής φυλής και συνωμοσιολόγων. 
 
«Τον παλιό καιρό, πριν από αυτό, έγραφες μια επιστολή και έλεγες `αυτή η επιστολή είναι πραγματικά κακή` και την έβαζες στο γραφείο σου και την ξανακοίταζες την επομένη και σκεφτόσουν `χαίρομαι που δεν την έστειλα`», πρόσθεσε. 
 
«Όμως δεν το κάνουμε αυτό με το Twitter, έτσι δεν είναι; Βγάζουμε (τις αναρτήσεις) αμέσως», σημείωσε, εξηγώντας ότι συχνά λαμβάνει τηλεφωνήματα από συμβούλους του έπειτα από μία κακή ανάρτηση. 
 
Ο Trump, όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΚΥΠΕ, παραδέχθηκε εξάλλου ότι του αρέσει να ασχολείται με τους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης. «Υπάρχουν φορές που το λατρεύω. Υπερβολικά, μερικές φορές», είπε. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X