ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κι όμως, ο Kobe δεν άφησε πίσω του μόνο την οικογένεια και την περιουσία του

Το εγχείρημα του άσσου του μπάσκετ που δεν θα δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί να πέρασαν μερικά εικοσιτετράωρα από την ώρα που μάθαμε πως ο διεθνούς φήμης καλαθοσφαιριστής, Kobe Bryant έχασε την ζωή του σε συντριβή ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαινε και η 13χρονη κόρη του, ωστόσο εξακολουθούμε να είμαστε συγκλονισμένοι. Οι αποκαλύψεις μάλιστα μετά το τραγικό αεροπορικό που έρχονται στην επιφάνεια μας αφήνουν έκπληκτους.

Πρόσφατα μάλιστα, αποκαλύφθηκε και κάτι άλλο για τον μπασκετμπολίστα που ομολογουμένως μας ξάφνιασε. Ο Βραζιλιάνος συγγραφέας Πάολο Κοέλιο, με ανάρτησή του στο Instagram αποκάλυψε ότι συνεργαζόταν με τον θρύλο του NBA και πως οι δυο τους ετοίμαζαν μαζί ένα παιδικό βιβλίο.

«Ήσουν περισσότερα από ένας σπουδαίος παίκτης του μπάσκετ, αγαπημένε Kobe Bryant. Έμαθα πολλά επικοινωνώντας μαζί σου. Θα διαγράψω το προσχέδιο τώρα. Αυτό το βιβλίο έχασε τον λόγο ύπαρξής του»» έγραψε ο Πάολο Κοέλιο στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε παράλληλα και μια φωτογραφία από προσωπική του συνομιλία με τον Kobe.

Μαθαίνοντας το γεγονός, αντιλαμβανόμαστε πως ο Kobe δεν άφησε πίσω του μόνο την υπέροχη οικογένειά του και την αμύθητη περιουσία του, αλλά και πολλές συνεργασίες που θα έκαναν τον κόσμο μας καλύτερο... ή έστω πιο ευτυχισμένο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS