ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Κι όμως, η Χριστίνα Μπόμπα δεν γνώριζε το όνομα της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου

Δείτε το βίντεο.

Δέσποινα Άσπρου

Τα εγκαίνια του νέου επιχειρηματικού βήματος των Σάκη Τανιμανίδη και Μίλτου Καμπουρίδη, Paradox Museum που βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού πραγματοποιήθηκαν χτες, 4 Απριλίου και τελέστηκαν από την Πρώτη Κυρία της Δημοκρατίας, τη Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Όπως ήταν φυσικό, στο πλάι του Σάκη Τανιμανίδη είδαμε και την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ως γνωστό τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Η ίδια, ήταν ιδιαίτερα κομψή φορώντας ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε loose γραμμή και pockets μαζί με ένα λευκό tank top. 

Γεμάτη περηφάνια, η πάντοτε λαμπερή influencer δημοσίευσε αρκετά στιγμιότυπα από τα εγκαίνια, ανάμεσα σε αυτά και την στιγμή που γνώρισε από κοντά την Πρώτη Κυρία του νησιού μας. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση στο εν λόγω βίντεο, είναι το ότι η ίδια είτε δεν γνώριζε το όνομα της Πρώτης Κυρίας της Κύπρου, είτε από άγχος προς στιγμή το ξέχασε!

Πιο συγκεκριμένα, σε βίντεο που είδαμε ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στην Φιλίππα Καρσερά: “Είναι η μαμά της Φιλίππας”, και έπειτα απευθυνόμενος στη σύζυγό του, είπε: “Φιλίππα τη λένε”, με τη Μπόμπα να ενθουσιάζεται λέγοντάς της: “Αλήθεια; Χαίρω πολύ”.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση