ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κι όμως η Ελένη Μενεγάκη θέλει να κάνει kiki challenge

Δέσποινα Άσπρου

Η νέα πρόκληση-εμμονή, που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο λέγεται kiki challenge και ουκ ολίγες φορές οι αρχές έχουν δηλώσει ότι είναι αρκετά επικίνδυνη και πράγματι είναι. Να υπενθυμήσουμε ότι το «Kiki challenge» θέλει όσους το τολμούν ενώ είναι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που κινείται να ανοίγουν την πόρτα να βγαίνουν έξω και να χορεύουν το In My Feeling του ράπερ Drake, ενώ το αυτοκίνητο εξακολουθεί να κινείται δίπλα τους. Και μπορεί να περιμέναμε πολλούς που θέλουν να δοκιμάσουν, ωστόσο στην λίστα μας δεν συμπεριλαμβανόταν η Ελένη Μενεγάκη. Κι όμως... τα φαινόμενα απατούν!

Η Ελένη λοιπόν θέλει να μάθει πως μπορεί ένας άνθρωπος να κρατά το κινητό, να μην χάνει τον ρυθμό, να χορεύει, να τραγουδά στη μέση του δρόμου…

«Το έχει για πλάκα; Μην με σκας Νάνσυ» είπε η Ελένη στην συνεργάτιδά της, Νάνσυ Παραδεισανού και της ζήτησε να της μάθει το… «Kiki» και έδωσαν ραντεβού έξω από τα στούντιο του Alpha! Το βίντεο ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει... ωστόσο μάλλον θα δει τα φώτα της δημοσιότητας πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζουμε!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS