ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Kι άλλες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νομική Υπηρεσία

Είτε αυτή την εβδομάδα είτε την επόμενη.

newsroom must

Είτε αυτή την εβδομάδα είτε την άλλη αναμένονται να σταλούν στην Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες για τον παραπέρα χειρισμό τους και άλλες υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση, των οποίων η διερεύνηση τους ολοκληρώνεται.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, είπε ότι η Αστυνομία δεν έχει νέες υποθέσεις για σεξουαλική παρενόχληση.

«Εντός των προσεχών ημερών στη βάση των οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα η υπόθεση θα καταχωρηθεί»

Ερωτηθείς για την υπόθεση του πολιτικού, ο κ. Ανδρέου είπε ότι στην συγκεκριμένη υπόθεση ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις, στάλθηκε στην Νομική Υπηρεσία και ο φάκελος της υπόθεσης αφού μελετήθηκε στάλθηκε την περασμένη εβδομάδα πίσω με οδηγίες όπως η υπόθεση καταχωρηθεί ενώπιον του Δικαστηρίου.

«Εντός των προσεχών ημερών στη βάση των οδηγιών του Γενικού Εισαγγελέα η υπόθεση θα καταχωρηθεί», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν υπάρχουν εξελίξεις και όσον αφορά τις άλλες υποθέσεις που βρίσκονται ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας, ο κ. Ανδρέου είπε ότι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και σημείωσε ότι «εξέλιξη θα έχουμε με τις υποθέσεις που διερευνούμε που είτε αυτή την εβδομάδα είτε την άλλη θα έχει κάποιες υποθέσεις που θα σταλούν επίσης στην Νομική Υπηρεσία. Ολοκληρώνονται».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση