ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Kevin Spacey: Πρώτος μεγάλος ρόλος μετά το σκάνδαλο

Ο γνωστός ηθοποιός δεν καταδικάστηκε ποτέ

Πάρις Δημητριάδης

Πέρα από γνωστός ηθοποιός, ο Kevin Spacey έχει μείνει στην ιστορία για το τεράστιο σκάνδαλο με τις πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις ανήλικων αγοριών εναντίον του.

Αφού εκδιώχθηκε από μεγάλες παραγωγές στις οποίες πρωταγωνιστούσε μεταξύ των οποίων και η πολύ επιτυχημένη σειρά του Netflix «House of Cards», σήμερα, πέντε μόλις χρόνια μετά, ο Spacey επιστρέφει στον κινηματογράφο, όπου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία βρετανο-ουγγρικής παραγωγής.

Η ταινία που θα είναι ιστορικού περιεχομένου και θα έχει τίτλο «1242 - Gateway To The West» σηματοδοτεί τον πρώτο μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο του Kevin Spacey από το 2017, οπότε και ξέσπασε το σκάνδαλο, με δώδεκα συνολικά άνδρες να τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση και παρενόχληση.

Παρότι δεν καταδικάστηκε ποτέ για κάποια από τις κατηγορίες, ο high profile ηθοποιός είχε θεωρηθεί persona non grata στο Χόλιγουντ, απολύθηκε από τη σειρά «House of Cards» και από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «Όλα τα Λεφτά του Κόσμου», όπου τον αντικατέστησε ο Κρίστοφερ Πλάμερ. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο στην Ουγγαρία και τη Μογγολία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS