ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κέρδισε την μάχη με τον κορωνοϊό ζεύγος επαγγελματιών υγείας στην Πάφο

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που φθάνουν από άτομα που είχαν νοσήσει

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που φθάνουν από άτομα που είχαν νοσήσει το τελευταίο διάστημα από τον κορωνοϊό αφού κέρδισε την μάχη με τον ιό ζεύγος επαγγελματιών υγείας στην Πάφο.

Ήδη άλλα δύο άτομα, που αφορούν επαγγελματίες υγείας, ένας ιδιώτης γιατρός και η σύζυγος η οποία είναι νοσηλεύτρια στο ΓΝ Πάφου έχουν μετά από 22 μέρες εγκλεισμού υποβληθεί δύο φορές σε ειδικό τεστ για τον κορωνοϊό και τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, τόσο στον γιατρό όσο και στην σύζυγο του.

Ο ιδιώτης ιατρός και η νοσηλεύτρια σύζυγος του, όπως οι ίδιοι δήλωσαν, θα παραμείνουν για ακόμη ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών σε αυτοπεριορισμό και μετά θα είναι έτοιμοι και οι δύο να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους .

Τα ευχάριστα αυτά τα νέα, δίδουν μια νότα αισιοδοξίας όχι μόνο σε όσους νόσησαν από τον κορωνοϊό και τους συγγενείς τους αλλά και για όλους που δοκιμάζονται αυτό το διάστημα από το νεοφερμένο ιό.

Σημειώνεται πως η νοσηλεύτρια του ΓΝ Πάφου ήταν από τους πρώτους νοσηλευτές του κρατικού νοσηλευτηρίου που εντοπίστηκαν θετικοί στον ιό.

Η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια μαζί με άλλους νοσηλευτές περιέθαλψε τον ασθενή στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου Πάφου που θεωρείται το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊό στο Νοσοκομείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X