ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Καύσωνα με βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται να σημειωθεί το επόμενο τριήμερο

newsroom must

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι και τοπικά στα προσήνεμα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα στα νότια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα ψηλότερα ορεινά και τα δυτικά παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τοπικά, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές,

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση