ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Κατέθεσε η Virginia Roberts εναντίον του πρίγκιπα Andrew

Η μήνυση στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης

newsroom must

Είναι πλέον επίσημο, η Virginia Roberts έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του πρίγκιπα Andrew, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νέα Υόρκη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως την κακοποίησε σεξουαλικά, στην έπαυλη του Epstein το 2001, όταν ήταν μόλις 17 ετών.

Ο δικηγόρος της, είπε χαρακτηριστικά στο ‘ABC News’ «Αν δεν κατέθετε τώρα τη μήνυση θα τον άφηνε να γλιτώσει και να μη λογοδοτήσει για τις πράξεις του. Κι η Βιρτζίνια είναι αποφασισμένη να προσπαθήσει να μη ξεφύγουν πλούσιοι και ισχυροί άνθρωποι να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους».

Με την Roberts να διεκδικεί απροσδιόριστη αποζημίωση, κατηγορώντας τον πρίγκιπα για σεξουαλική κακοποίηση και πρόκληση συναισθηματικής απόγνωσης, αναφέροντας συγκεκριμένα στην μήνυση πως, «Πριν από 20 χρόνια ο πλούτος, η ισχύς, η θέση και οι διασυνδέσεις του πρίγκιπα Andrew του επέτρεψαν να κακοποιήσει ένα φοβισμένο, ευάλωτο παιδί, χωρίς να υπάρχει κανείς εκείνα την προστατέψει. Έχει σημάνει προ πολλού η ώρα να λογοδοτήσει».

Να θυμίσουμε ότι από το 2019 ο πρίγκιπας επιμένει να υποστηρίζει ότι ουδέποτε έκανε σεξ με την Virginia Roberts, και ότι δεν «θυμάται» να τη συνάντησε ποτέ, ισχυριζόμενος ταυτόχρονα στο ‘Neslight’ του BBC ότι «υπάρχουν πολλά που δεν ευσταθούν» στα λεγόμενά της.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τη μήνυση, ο πρίγκιπας, κακοποίησε σεξουαλικά το θύμα αρκετές φορές, μία από αυτές στο Λονδίνο, όταν ο Epstein μαζί με τον πρίγκιπα την ανάγκασαν να κάνει σεξ μαζί του παρά τη θέλησή της.

Ενώ να θυμίσουμε πως ο Epstein αυτοκτόνησε στο κελί του στις φυλακές της Νέας Υόρκης τον Αύγουστο του 2019, εν αναμονή της δίκης του για σωματεμπορία ανηλίκων, μεταφέροντας την Roberts με το αεροσκάφος του από την Αυστραλία στην Αμερική, όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών, με σκοπό να συνευρεθεί σεξουαλικά με τον πρίγκιπα Andrew.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X