ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Κατερίνα Λέχου: «Αν τον συναντούσα τυχαία, θα τον χαιρετούσα αλλά... τι άλλο;»

Όσα είπε η ίδια για τον Γιώργο Κιμούλη και τις καταγγελίες εις βάρος του.

newsroom must

Η ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, βρέθηκε χθες (25/05/21) το βράδι στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες που έγιναν απέναντι στον Γιώργο Κιμούλη, και την στάση της απέναντί του.

Αρχικά η ίδια αναφέρθηκε για την καταγγελία που έκανε η ίδια εναντίων του, λέγοντας «Δεν με βοήθησε η αποκάλυψη να το ξεπεράσω, με βοήθησε η δουλειά που είχα κάνει πολλά χρόνια. Δεν είχα κανέναν λόγο να το 'ξεφορτωθώ' δημοσίως για να το ξεπεράσω. Για άλλον λόγο το είπα... Το είπα για να βοηθήσω αυτόν τον μηχανισμό».

Ενώ σε ερώτηση των παρουσιαστών, για το εάν μετά την αποκάλυψή της ένιωσε ανακούφιση η ίδια είπε, «Το πιο δύσκολο είναι να ομολογήσεις στον εαυτό σου ορισμένα πράγματα. Όχι, τόσο τι βίωσες, αλλά το αν εσύ έπαιξες ρόλο να το καπακώσεις, αν αντέδρασες σωστά, ποια είναι τα τρωτά σου που άφησες κάποιον να σου παραβιάσει, να σε παραβιάσει κατά αυτόν τον τρόπο. Ο πιο δύσκολος κριτής μας είναι ο καθρέφτης μας. Αυτό το έχω κάνει γύρω στα 17 με 18 χρόνια πριν. Δεν κλήθηκα τώρα να το κάνω ενώπιον του ελληνικού λαού. Έγινε για συγκεκριμένο σκοπό και γι’ αυτό το σκέφτηκαν πολύ πριν το κάνω. Ήταν συνειδητή απόφαση».

Προσθέτοντας ότι, «Αν τον συναντούσα τυχαία, θα τον χαιρετούσα αλλά... τι άλλο; Πάντα τον χαιρετάω! Δεν έχω κάτι». Ξεκαθαρίζοντας ότι μετά και τις αποκαλύψεις μίλησε μαζί του τηλεφωνικά αλλά σημείωσε ότι όντως δεν έχει κάτι μαζί του πια.

Ενώ κατέληξε, «Μια τέτοιου είδους συμπεριφορά, το έχω ξαναπεί, σε αυτό το θέμα της λεκτικής και ψυχολογικής βίας, ξεκινά και από εμάς σε έναν βαθμό. Ο άλλος βλέπει τις ρωγμές και τις αδυναμίες μας, και εκεί εισρέει μέσα και κάνει αυτά που κάνει. Δεν τους δικαιολογώ. Εγώ πρέπει να κάνω ανάληψη της δικής μου ευθύνης. Αν μπορώ να φτιάξω κάτι στον εαυτό μου, δεν μπορώ να πάρω τη δική του ευθύνη. Δεν ήμουν καλά οχυρωμένη, πήγα στον πόλεμο χωρίς τα όπλα μου».

Δείτε στο πιο κάτω απόσπασμα όλα όσα είπε:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση