ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ»

Αφοπλιστική για ακόμη μία φορά.

newsroom must

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχεται για αρκετά χρόνια τα πειράγματα των συνεργατών της για το πότε θα ντυθεί νυφούλα και άλλα συναφή , καθώς βέβαια η ίδια το έχει επιτρέψει δείχνοντας πόσο έντονα , ειδικά παλαιότερα, επιθυμούσε να κάνει έναν γάμο.

Στην εκπομπή της και με αφορμή ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε για ακόμη μία φορά οι συνεργάτες της της έριξαν το μπαλάκι με εκείνη να ξεκαθαρίζει κάπως τα πράγματα σχετικά με το περιβόητο χρονικό διάστημα για το οποίο θα της γίνει μία πρόταση γάμου.

Συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζει πως: «Εγώ δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα. Γάμο πιο μετά ίσως. Και η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα  (αστρολόγοι) αυτά μου έχουν πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί πρώτα και μετά να παντρευτώ. Να κάνω κάτι κλειστό. Για ποιο λόγο πρέπει να παντρευτώ και να δεσμευτώ με το ζόρι;».

Μία δήλωση που εξέπληξε αρκετούς, καθώς γνωρίζουν πως το όνειρο της ήταν από πάντα να ντυθεί νυφούλα, βέβαια μεγαλώνοντας έγινε πιο συνειδητοποιημένη και τόνισε πως μαμά θέλει να γίνει σίγουρα και για νυφούλα βλέπουμε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS